Njegov izborni štab tvrdi: Miličković na Brajićima izbjegao atentat!

0

Izborni štab predsjedničkog kandidata Vasilija Miličkovića, saopštio je da je na Miličkovića planiran atentat. Kako tvrde na vozilu, kojim je došao Miličković u Budvu, NN lica su napravila diverziju na motoru, presjekli dovodno kablo za gorivo, “i pripremili sve kako bi došlo do eksplozije i time uništili i vozilo i Miličkovića”.
“Srećom na Braićima kod tunela, otkrio je ovaj podmukli čin i namjeru, izgasio motor i time izbjegao smrt. Izborni štab i predlagači predsjedničkog kandidata Vasilija Miličkovića – Građanska akcija-Budva, Partija PIR, kao petnaestetak NVO, najoštrije reaguju na ovakav podmukli čin i konačno pozivaju Vladu Crne Gore, da njeni nadležni organi preduzmu sve aktivnosti na otkrivanju počinilaca ovog gnusnog zločina”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Božidar Vujičić.
Dodaje se da “nije teško pretpostaviti ko je pripremao ovaj zločin”.
“Izborni štab se pita ko se još u Crnoj Gori može osjećati bezbjednim i sigurnim, i dokle će ovako bezumlje da traje. Istovremeno ističemo da je prije nekoliko dana, jednom članu istog ovog Izbornog štaba, provaljeno auto, i pri tom otuđene vrijedne stvari i dokumentacija. O svemu ovome postjoje zapisnici nadležnih organa. Izborni štab konstatuje, da je ovo pokušaj i opomena, da se ućutka Miličković, koji činjenično bez ustezanja, iznosi javno i otvoreno sve nezakonite radnje i ogormne pljačke ovog naroda i države”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.