Nikšićki DPS: U Nikšiću nema obilježavanja najsvjetlijeg datuma novije crnogorske istorije, Kovačevića boli što je Crna Gora suverena i samostalna zemlja

0

Sinoć je u okviru emisije “Perspektiva” lokalnog javnog emitera RTV Nikšić gostovao predsjednik Opštine Nikšić. Da ne prepoznasmo lik, po odgovorima ne bismo znali da je to Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić. Bez one početne energije, elana i entuzijazma, pokušao je ubijediti građane kako lokalna vlast radi, a sve nam se čini da ni sebe nije ubijedio u to, saopšteno je iz OO DPS Nikšić.

„Iz gostovanja saznasmo da ni sam ne zna koje su ulice i putevi u programima Opštine, ne zna šta je obećavao, a za neispunjena obećanja kriva je prva, druga ili treća Vlada, investitori, građani i tako redom. Kaže dotakli su sve probleme, ali nijedan ne riješiše. Nema reciklažnog centra, nema postrojenja za preradu otpada, nema investitora, nema fabrike na Grahovu, nema rasvjete, nema Prostornog plana, nema projekata, znaju gdje su problemi, ali nema rješenja“, navode u saopštenju.

Nema, dodaju završetka davno započetih projekata, nema odgovora građanima i tako dalje…

„A nema ni zastava na ulicama grada u susret 21. maju, Danu nezavisnosti, nema obilježavanja ovog najsvjetlijeg datuma novije crnogorske istorije. Kaže da će čestitati i to je to. Neka hvala, znamo koliko voli odnosno koliko ga boli ovaj datum, koliko ga boli činjenica da je Crna Gora suverena i samostalna zemlja. N’o žao nam je, s tom boli moraće živjeti i on i svi njemu slični, a u Nikšiću, uskoro će svanuti novi dan u hiljadu boja “Goro moja”, zaključuju u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.