Nikšićani neće dati Simoviću priliku da njihov novac arči na duple dnevnice

0

Nikšićani neće dati priliku Simoviću da njihov novac arči na duple dnevnice kao što je navikao dok je bio ministar, a i sada kada je na  čeču grada. Njegove “vratolomije” znaju i ptice na grani, a dnevnice od devet do 2.000 evra postale su njegova svakodnevica godinama. Građani Nikšića ovo će prepoznati i sigurno neće glasati Simovića i njemu slične.

Milutin Simović, autentični “dupla dnevnica” Nikšićanin istovremeno je obilazio sjever Crne Gore i Francusku i za to naplatio dnevnice u iznosu od 2.220,53 evra.

Sličnu turu imao je Simović 19. maja 2017. godine kada je za obilazak Bijelog Polja, Pljevalja, Rožaja i Mojkovac uzeo četiri dnevnice od čega tri od 18 i jednu od devet evra.

Istog dana za odlazak u Italiju, on podiže tri dnevnice 80,50, 219 i 15 evra. Da je Italija te godine bila u modi potvrđuju i dvije nadoknade od 808, 70 i 362.25 koje je Simović primio 31. avgusta.

Ovo je samo mali dio dnevnica koje je uzimao godinama. Dok je bio ministar naplaćivao je sve što je mogao. Isto čini i sada kada  je na čelu Nikšića, pa naplaćuje svaki prevoz iz Podgorice u kojoj živi do Nikšića u kojem radi. Za ovo uzima dnevnice od devet do 18 evra.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.