Nikolić uveseljava narod: Doveli smo Crnu Goru do mjesta lidera u regionu

1

Demokratskoj partiji socijalista smatraju da, i pored javnog poziva premijera Duška Markovićana dijalog o izborima, crnogorska opozicija nije spremna za izbore pod bilo kakvim uslovima i da je trajno činjenično stanje nevezano za zakone i trenutak.

Portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić, komentarišući sve češće zahtjeve opozicije da redovni izbori budu odloženi kaže da je nedostatak vizije, programa, ideje i stručnih kadrova hronična slabost opozicije koju ni ovaj put nijesu uspjeli da nadomjeste.

“Ne može se pred građane sa platformama koje nemaju veze sa politikom. Izaći pred glasače i očekivati pobjedu protiv partije koja je državotvorna, koja je Crnu Goru uvela u NATO, koja je pokazala da je evropska i koja je dovela Crnu Goru do mjesta lidera u regionu, je neozbiljno čak i za njih”, kaže Nikolić za Dnevne novine.

On ističe da je opozicija svjesna da je DPS u toku pandemije covid-19 pokazala još jednom ozbiljnost i odgovornost i učvrstila pozicije kod građana Crne Gore.

“Zbog toga opozicija sada očajnički pokušava da odloži izbore. Na drugoj strani, što se izbornog zakonodavstva tiče, podsjećam da smo opoziciju pozivali da zajedno sa nama učestvuje u unapređenju okvira za sprovođenje izbora. Uvažili smo preporuke OEBS-a i nevladinih organizacija i sve što smo mogli da implementiramo samostalno sa partnerima to smo i uradili. Dakle, svi uslovi za održavanje izbora u zakonom propisanom roku postoje”, zaključuje Miloš Nikolić.

1 Comment
 1. Kafanski filozof komentariše

  Lider regiona???
  U cemu?.
  Nemate ni sapuna da operete svoj obraz!.
  Usli u NATO?. Nije pobeda kad moras nekome da cistis cizme od nagaza u govno i koji moze da radi u tvojoj drzavi sta hoce!.
  Gde su plate za april , gde je povisica za medicinare, gde su turisti , platise, gde su pare iz drzavne kase, gde je novcana pomoc narodu, gde je povisica penzija, gde su nestale miliarde privatizacijom drzavnih fabrika i firmi?
  To interesuje narod!.
  Jade jedan fukarski, sakri se pod jastukom , da manje boli kad narod pocne da udara!!!.

  8
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.