Nikolić: PES bijedno i sramotno vrijeđa inteligenciju građana Crne Gore

0

Saopštenja Pokreta Evropa sad, u kom se otkazivanje posjete Šarl Mišela zbog usvajanja Rezolucije o Jasenovcu pokušava pripisati Demokratskoj partiji socijalista, predstavlja sramotno vrijeđanje inteligencije građana Crne Gore, saopštio je Miloš Nikolić, portparol DPS-a.

„Nezapamćeno je da se bilo koji politički subjekat, uprkos brojnim razlikama koje postoje, drznuo da na ovakav potcjenjivački način se odnosi prema građanima, vjerujući da se može sprdati sa zdravim razumom i pameću. Današnje saopštenje i konačno uvjerava da je PES u potpunosti izgubio kompas te da koloplet laži i ucjena u koji su upali ih devastira iz dana u dan“, izjavio je Nikolić.

Prema njegovim riječima, „zaprepašćujuća je brzina propadanja ovog političkog subjekta koja prijeti da ih na skorim vanrednim parlamentarnim izborima dovede do borbe za cenzus“.

„Na kraju, u vaše ime osjećamo sramotu zbog vašeg ovakvog odnosa prema građanima, budući da se ipak bavimo istom profesijom, koja bi trebalo da posluži izgradnji ambijenta povjerenja i prosperiteta društva u cjelini, bez obzira na političke razlike i pozicije. Bijedno i sramotno“, zaključio je Nikolić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.