Nikolić: “Koverta” više poljuljala opoziciju, nego DPS

1

Na opozicionoj strani političke scene vlada apsolutno nejedinstvo, a kratkotrajni prividi zajedništva počivaju isključivo na frustracijama i mržnji prema DPS-u, kao jedinom i najmanjem zajedničkom sadržaocu opozicije, rekao je poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

On je ocijenio je da je afera “koverta” nanijela više štete opoziciji nego DPS-u.

“Sve što se dešavalo od početka godine nije ni na koji način poljuljalo DPS. S druge strane, čini mi se da je dodatno oslabilo opoziciju koja je pokazala nejedinstvo u sopstvenim redovima, bezidejnost i nemogućnost da na bilo koji način uzdrma vladajuću većinu”, kazao je Nikolić.

On je Portalu Analitika rekao da je DPS spreman da razgovara s opozicijom o svim važnim temama za građane, ali ne i o prelaznoj vladi.

“Vlast DPS-a i koalicionih partnera ima apsolutni legitimitet koji je potvrđen i ubjedljivim izbornim pobjedama u 2018. godini, a podsjetiću i na negativno iskustvo koje smo imali s vladom izbornog povjerenja, kada se opozicija obavezala i potpisala da će prihvatiti rezultate izbora, a nakon još jednog izbornog poraza pristupili su bojkotu. Prostora za ucjene i nerealne političke zahtjeve – kakav je zahtjev za tehničkom vladom – nema”, poručio je Nikolić.

Poslanik DPS-a smatra da je raspad kotorske vlasti očekivan.

“Od početka je bilo vidljivo da je riječ o koaliciji koja počiva na ličnim ili partijskim interesima, i kao takva ona nije mogla izdržati čitav mandat. Sličnu situaciju imamo i u Budvi”, naveo je Nikolić.

1 Comment
  1. Staljin komentariše

    Sta je ovo ljudi? Da nije Josef Gebels ustao iz groba pa savetuje ove mlade DPS ovce? Pa i Hitler bi bio ljubomoran na Mila, srecom je umro te ovo ne gleda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.