Nikolić brani neodbranjivo: Smeta mu istraživanje po kojem DPS gubi vlast

Nikolić brani neodbranjivo: Smeta mu istraživanje po kojem DPS gubi vlast

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić reagovao je na istraživanje javnog mnjenja čiji je zaključak da bi vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni, kazavši da je riječ o “lažnom istraživanju”.

On je ustvrdio da iza istraživanja stoji opozicija i pojedini mediji.

“Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja”, kazao je Nikolić.

Nikolić je, govoreći o istraživačkom timu koji je sprovodio istraživanje javnog mnjenja, rekao da je riječ o “dežurnom regionalnom tumaču sa iskustvom izmišljanja istraživanja, koji se već iskazao u Crnoj Gori uoči prethodnih parlamentarnih izbora i tom prilikom prezentovao istraživanje za koje nije znao ko ga je radio, kada i za čiji račun, te da je samo zamoljen da ga predstavi, što je i saopštio u razgovoru sa novinarima”.

Prema tvrdnjama portparola DPS-a, podaci sa terena ali i sva relevantna istraživanja koja ta partija kontinuirano sprovodi potvrđuju stabilnu podršku DPS i apsolutnu dominaciju na sljedećim izborima.

“Ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost i stvarne podatke sa terena kojih se oni plaše”, kaže se u saopštenju koje je potpisao Nikolić.

Related posts

5 Comments

 1. anom

  Ovaj tip je klasicni primjer oligofrena.Ko nezna sta je to neka potrazi u rjecniku ili na google-u.Toliko o njemu i njegovoj partiji!

  14
  1
  Reply
 2. Будва данас

  ОВА МАЛА НИКОЛИЋКА,МЛАДА СТАРЛЕТА И РЕЦИТАТОРКА НАПИСАНИХ ТЕКСТОВА РЕЦИТУЈУЋИ ИХ ДИЈАЛЕКТИКОМ СВОГ РОДНОГ КРАЈА ДАЈЕ СЕБИ НА ЗНАЧАЈУ…
  СТАРЛЕТЕ ДрПС-а : ПАПОВИЋКА,ЖИВКОВИЋКА,ДВИЈЕ НИКОЛИЋКЕ,РАКОЧЕВИЋКА,ДИВАНОВИЋКА И ФИЛИПОВИЋКА НЕ ЗАСЛУЖУЈУ НИ КЕДНУ СЕКУНДУ ПАЖЊЕ ИЛИ ЗНАЧАЈА ЗА ОВО ДРУШТВО,ТЕ СТОГА МОЛИМ ОВАЈ ПОРТАЛ ДА ОВЕ ХЕРМОФРОДИТЕ и њихове изјаве не овјављује!!!

  13
  2
  Reply
  1. Kontra revolucija

   Niko od njih ne bi da radi, oni bi hteli samo da vladaju !!!.
   Puko san, bude se polako i sad ih je uhvatila panika !.

   12
   1
   Reply
 3. Кнез Васојевић

  Врати главу вепру па да се разговара (и то сте украли)!

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *