“Nevezano za to da li ću biti premijer ili ne, nastaviću da radim u interesu Srbije“

1

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ustavna nadležnost predsednika Republike da predloži mandatara te da ne može ona da priča o tome da li će biti premijerka i u naredne četiri godine.

Brnabić je novinarima u Valjevu kazala da je prošli put kada je govorila o tome u pojedinim medijima videla da su naveli da je ona kazala da predsednik odlučuje o sazivu Vlade i istakla da je to namerno preneto pogrešno.

„- Nije pitanje za mene da li ću biti premijer, to je ustavna nadležnost predsednika Republike. Rekli su da sam ja rekla da je sastav Vlade u nadležnosti predsednika Republike, a ja sam rekla da mandatara predlaže predsednik“ – istakla je Brnabić.

U svakom slučaju, prema njenim rečima, bili ili ne premijer, ona će nastaviti da se bori, da pomaže Aleksandru Vučiću, da bude član SNS-a.

„- Nevezano za to da li ću biti premijer ili ne, nastaviću da radim u interesu Srbije sa bilo koje pozicije“ – kazala je Brnabić.

1 Comment
  1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Brnaba je zaista veliki drzavnik. Da bi svima dokazao da je “aktivac” nedavno se podvrgao plasticnoj operaciji pa je sada dobio mnogo na muskosti! Svi da obozavaju, a posebno ga vole njegov sef i Mali.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.