Nervoza DPS medija jasan signal da koalicija Za budućnost Nikšića pobjeđuje 14. marta

7

Da je naša koalicija na putu pobjede i da je Marko Kovačević budući gradonačelnik Nikšića, najbolje pokazuje nervoza medija koji podržavaju Mila Đukanovića i njegovu partijsko-kriminalnu organizaciju. Gotovo u nastavcima, kroz jeftine spinove i podmetačine, ovi ,, mediji” se bave našim nosiocem liste i drugim ljudima iz naše koalicije.

Posebno je zanimljivo, ali i pozitivno, to što su kroz udbašku ,,obradu” Marka Kovačevića afirmisali lik i djelo čuvenog Blagoja Krušića. Naime, Markova slika koju danas objavljuje Pobjeda, a proteklih dana CDM, Antena M i slični, je zapravo sa predstave koja je posvećena ovom velikom junaku iz Banjana, Blagoju Krušiću, heroju Mojkovačke bitke, Cera, Kolubare, proboja Solunskog fronta…Naravno, uzalud je o takvoj veličini bilo šta pričati onima kojima istorija počinje od Mila Đukanovića i Milutina Simovića, i koji bi u tom vremenu podržali austrougarsku okupaciju CG.

Ipak, kad smo pomenuli Blagoja Krušića, valja se sjetiti riječi Čeda Baćovića: ,,Blagoje nije ostavio blaga na kamare, ali je zato na plemenskom stablu Banjana ostavio jedno veliko, časno i svijetlo ime”. Za razliku od takvih ličnosti, kojima se diči Crna Gora, imamo i one koji su sramota za ovu državu, poput DPS-a i njihovog lidera, koji su decenijama uništavali i pljačkali Nikšić, ali će biti zaustavljeni 14. marta, pobjedom naše koalicije.

Naša dužnost je da grad Nikšić oda počast mnogim ličnostima iz naše istorije, ali i da odredi pravo mjesto onima koji su izdali svoje pretke, a tu centralno mjesto zauzima vrh Demokratske partije socijalista.

Koalicija Za budućnost Nikšića, poštujući našu slavnu istoriju, želi da brine o budućnosti našeg grada, a Mila Đukanovića i DPS šaljemo i konačno u prošlost, na zadovoljstvo građana Nikšića i Crne Gore.

7 Comments
 1. Podrška za ZBNK komentariše

  U pamet se braco Srbi Niksicki. Samo Marko nas je ljudina, voli svoj grad,vjeru ,momcina bez mrlje iskren patriota , samo ovo je lista predstavnika Srba, ostalo su trgovci i kalkulanti. Za pobjedu, svi glas za Marka i ZBNK

 2. Milica komentariše

  Samo jako! Za buducnost Niksica!

  1
  1
 3. Nevena komentariše

  Za budućnost Nikšića! 4!

 4. Milić komentariše

  Podrška za veliku koaliciju! Niko ne može ukaljati ugled koji ima Marko Kovačević! Srećno!

 5. Mićko komentariše

  Marko Kovačević je pravi primer kako jedan političar treba da izgleda. Zli jezici mogu samo da laju, samo za to su i stvoreni.

 6. neko. komentariše

  Podrška za koaliciju ZA NUDUĆNOST NIKŠIĆA, Marko Kovačević je najbolji primjer jednog divnog političara koji ima i iskustvo i inteligenciju i znanje i sve

 7. Milos komentariše

  Marko Kovačević pravi primjer čovjeka uz koji će narod u stopi pratiti. Čovjek kojem je uvjek na prvom mjestu glas naroda pa sve drugo
  4-ZBNK

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.