Neredi u Beogradu koordinisani iz okruženja: Padaju crnogorske krtice u MUP-u Srbije!

1

Neredi i incidenti u Beogradu koji su se desili prethodnih dana, koordinisani su sa više strana iz okruženja, pa i iz Crne Gore, potvrđeno je Borbi iz više izvora u srpskim bezbjednosnim krugovima.

Zato je već krenula interna istraga unutar bezbjednosnog sektora u Srbiji, kako bi se locirale krtice, među kojima su i one iz Crne Gore.

Ovaj napad na legitimno izabrano rukovodstvo Srbije, imao je za cilj da se skrene pažnja sa dešavanja u Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji. Zato su i djelovi bezbjednosnih službi tih zemalja, umiješali prste u sve ono što se dešavalo.

Plan je da se po svaku cijenu, u susret rješavanja statusa Kosova i Metohije, u Srbiji otvori žarište, kako bi se iscenirali incidenti i tako se skrene pažnja sa protesta u Crnoj Gori i Albaniji i haotičnog stanja u Makedoniji.

Sve to se odvija pod patronatom američke i britanske obavještajne službe, koje drže pod kontrolom bezbjednosne službe ove tri zemlje.

“Amerikanci i Britanci i dalje vuku sve konce na u Crnoj Gori, Mekedoniji i Albaniji, što se tiče strateških bezbjednosnih planova. Zato se sve ovo, poslednjih dana i dešava u Srbiji. Oni neće zarište u Crnoj Gori ili Albaniji, iako imaju narod na ulicama, jer to sve drže pod svojom kontrolom. Ali, hoće nemire u Srbiji, a Crna Gora je idealan poligon, već godinama za taj rat bezbjednosnih službi, otkriva naš izvor.

Podsjetimo da je rukovodstvo Srbije, prije pola godine, o čemu je Borba jedina pisala, napravilo jedan kadrovski rez unutar službe, kada su uklonjeni oni za koje se sumnjalo da rade i za crnogorsku službu, tačnije za neke njene kriminalne djelove.

1 Comment
  1. Komšija komentariše

    Možete li bar jednu inf.naknadno da potvrdite.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.