Nema mjesta za nepodobne: Režim izabrao svoje ljekare da vode kampanju i u vrijeme koronavirusa!

4

Piše: Boško Vukićević

Poslije dužeg vremena i prvi put u doba korone, jutros sam nakon kafe dobio nagon za povraćanjem. A razlog za moje stanje mučnine nije ništa drugo nego jedno saznanje. Saznao sam, dakle, da su svi ljekari i stručnjaci koji nas svakodnevno sa TV ekrana obavještavaju o posljedicama virusa u Crnoj Gori, koji nas savjetuju, daju nam informacije i instrukcije, da su svi do jednog – članovi DPS-a!

Jefto Eraković, Ranko Lazović, Vesna Miranovićka – svi redom članovi lopovske partije, Boban Mugoša je čak finansijski pomaže! Mogu samo reći – pih, jedno veliko pih!

Dakle, od čitavog medicinskog kadra, a znam veliki broj vrhunskih ljekara koji su opozicionari ili nijesu članovi nijedne partije – u ovoj kriznoj situaciji morala se odabrati komandna ekipa koja je u cijelosti dio režimske partije. Partije koja je zastiđe evropskog kontinenta, koja je višedecenijski generator podjela, mržnje i šovinizma u Crnoj Gori i koja od svog osnivanja bestidno potkrada crnogorske građane i društvo. I takvim ljekarima mi treba da vjerujemo?

Da bi valjano obavljao jednu od najplemenitijih i najdelikatnijih djelatnosti kao što je medicinska, neko osim stručnosti mora biti prije svega etički podoban. Članovi DPS-a, trodecenijskog crnogorskog zloćudnog i lopovskog virusa, nijesu i ne mogu biti etički podobni. Treba li ovoj ekipi da vjerujemo, kako neće koristiti kriznu situaciju za dobrobit mafijaške partije, kako neće usmjeravati javnost u doba pandemije ka političkim interesima diktatora Đukanovića?

Pozivaju nas ovi DPS-ljekari da svakodnevno peremo ruke. Mi ćemo prati ruke, ali oni moraju oprati dušu. A to je nemoguća misija…

4 Comments
 1. Svetolik komentariše

  Neka ti je Bog u pomoci.
  Ovakvo sto napisati danas, kad ovi ljudi pogibose, a kad mi drhtimo za zdravlje i zivot.

  6
  9
  1. Sveto komentariše

   Ginuli su i ginuce. No ih nikad ne spasavase partijske uhljebice i alavci koji u sustini ne spasavaju nikoga, rade ovo sve samo da ne gube kontrolu a ko pogine ili pretekne svejedno,

   1
   2
 2. Sjekac komentariše

  Da ti nagon za povracanje reaguje na “jadnost” svako jutro bi povratio kad bi krenuo da pises ove textove za koje nazalos primas platu u drzavi protiv koje se boris!!

  1. Mikelandjelo komentariše

   Ja umjesto tebe dobijem nagon za povracanje kad vidim da i dalje ima botova koji za sendvic sa parizerom brane ove lopove.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.