Neće ga ni DPS ni Crnogorska: Džaković najavio povlačenje iz politike

Neće ga ni DPS ni Crnogorska: Džaković najavio povlačenje iz politike

“Nezavisni” odbornik Stevan Džaković odbacio je tvrdnje da on uskraćuje kvorum za skupštinsko zasijedanje, kako bi se deblokirao račun Opštine i radnicima isplatile zarade, ali i da nijesu istinite tvrdnje da se umalo potukao sa liderkom Crnogorske Anđelom Ivanović jer se nije našao na izbornoj listi DPS, SD, Crnogorska, LP.

On je kazao da napušta politiku i da je to obećanje dao svojoj porodici još 2016, ali i zamjerio medijima u Budvi što nijesu provjeravali istinotos optužbi izrečenih na njegov račun.

„Zahvaljujući činjenici da je današnje novinarstvo u Budvi potrlo osnovni novinarski postulat koji se tiče provjere objavljenih podataka i omogućavanja javnosti da čuje obije strane jedne priče kako bi mogla da donese neki sud, prinuđen sam da reagujem.Niko od poslenika javne riječi nije se sjetio da mi postavi pitanje da li ja zaista uskraćujem kvorum za sjednicu Skupštine opštine Budva na kojoj se navodno treba odobriti kreditno zaduženje Opštine i tako omogućiti skidanje privremene mjere sa opštinskog računa. Na taj način se javnosti namjerno plasira zaključak da ja kočim isplatu zarada jer ne omogućavam deblokadu računa.Uz sve to, još se prenosi vijest kako sam se skoro potukao sa predsjednicom Skupštine opštine Budva Anđelom Ivanović, vjerovatno jer nisam na odborničkoj listi“, kazao je na konferenciji za novinare Džaković.

On je poručio “gospodo novinari, 2016. sam dao riječ mojoj porodici da nakon tog mandata izlazim iz odborničkih klupa“.

Related posts

14 Comments

 1. Andrija2010

  rdjo ljudksa vucaj se da te niko vise ne gleda. idi odakle si dosao smrdo i nesoju .prodana duso i ljudska olosi

  59
  1
  Reply
 2. Prle

  Platit ćeš ga brzo smeće jedno!
  Ako ne pobjegneš kod Sveta, a i tamo će te stići pravda ološu!

  24
  1
  Reply
 3. Kurcio Malaparte

  Posrao si se u casino bratstvo Dzakovica.Promijeni u Odzakovic puno je gara na tebi ostalo.

  26
  1
  Reply
 4. Da ti jeBMW

  Ćeklićko nesojče,a dukljansko goveče.
  Mrš u pizdu materinu.Ko tebi vise daje na znacaju.
  Ti si svoje lice pokazao i svoj život obilježio dok puziš korom Zemljinom.
  Zabolje ,jado, ona stvar svakoga za tebe….sve se pośekosmo sta si ti ,jado,obećao tvojoj zalosnoj porodici….i hoces li ti biti u politici..Samo u Crnogorsku mozes…tamo su ti slični.

  16
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *