Nebojša Medojević ekskluzivno za Borbu po izlasku iz zatvora: Vrijeme je za jedinstvo i slogu svih koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu!

0

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u ekskluzivnoj izjavi za Borbu, prvi put poslije napuštanja zatvora u Spužu, saopštio je da je jutros u 02:40 časova, “na SLOBODI, posle 14 dana od protivustavnog i protivzakonitog kidnapovanja od strane režima, zbog javno izgovorene riječi”.

“Supruga Marina Medojević i ja vam se svima zahvaljujemo na ogromnoj pozitivnoj energiji i podršci koju ste nam davali u ovim danima teških izazova za nas. Borba za SLOBODU se nastavlja. Sad je valjda jasno svima da je vrijeme za JEDISTVO I SLOGU svih ljudi koji ne žele da trpe ROPSTVO i DIKTATURU. Bolesni, kompromitovani, korumpirani sistem koji masovno krši ljudska prava i slobode, diskriminise ljude, preliva nacionalno bogatsvo u svoje džepove, rasipa resurse i gura nas u dužničko ropstvo i bankrot, dijeli i svađa, mora biti ODBAČEN. Vrijeme je za novi društveni dogovor o temeljnim vrijednostima- SLOBODI I DEMOKRATIJI. Hvala svima. Samo jako, poručio je Medojević u izjavi za Borbu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.