Nebojša Čović teško optužio Zorana Lazovića, nekadašnjeg operativca ANB-a: UDBAŠ iz Podgorice prijetio igračima Zvezde!

1

Predsjednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović otkrio je da je glavnu ulogu u napadu na košarkaše tog kluba imao Zoran Lazović, nekadašnji visoki funkcioner Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore. On kaže i da su dešavanja oko utakmice Budućnost-Zvezda imala veze i sa politikom i izborima koji su održani dan nakon četvrte utakmice.
Kakve veze sa sportom imaju izbori u Crnoj Gori? Mislim da rezultat koji je ostvaren, pobjeda Budućnosti, namakla je jedno tri do pet odsto vlastima, kazao je Čović u intervjuu nedjeljniku Ekspres.
On kaže i da to zna iz iskustva jer se pomalo bavio politikom.
– Tajkuni koji su napali ekipu čim smo došli, reći ću ja tač­no koji su. Zoran Lazović, bivši zamjenik šefa tajne crnogorske policije u hotelu prije utakmice provocirao je naše igrače. Došlo je i do fizičkog obračuna, naveo je Čović.
On kaže da su crnogorski tajkuni tajnuki prednjačili u prljavim stvarima.
-Po potrebi su Crnogorci, po potrebi su Srbi. Naravno, ta potreba proizlazi iz njihovih famoznih egzotičnih poslova, rekao je on.
Navodi i da način suđenja i pristup su đenju u drugom poluvremenu treće utakmice govori da sudije nisu dobile pare.
“Tako ne sude sudije koje su dobile pare, nego sudije koje su prepadnute. E sad, da li su im duge ili kratke cijevi stavljene u usta to ne znam, ali probaćemo i to da saznamo. Pošto se i to događalo nekada, poručio je on.

1 Comment
  1. miki komentariše

    Kad nisi uspeo da pobedis sportski a ni namestanjem i kupovinom kao sto radis godinama .e jbg,razvalili su vas u svakom smislu !!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.