Nebojša Čović optužio Dragana Bokana: Organizovao je i spremio moj linč, trebalo je da budem napadnut i uboden!

4

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović okrivio je prvog čovjeka Budućnosti Dragana Bokana za napad na igrače Zvezde tokom treće utakmice finala ABA lige u podgoričkoj Morači.

Zvezda je prve dvije utakmice finala ubjedljivo dobila na svom parketu, pa je ona tijesno poražena u dva podgorička okršaja, a o trećem još bruje srpski mediji zbog očajne organizacije i ugrožavanja bezbjednosti crveno-belih.

– Moram da vam kažem da se sigurno neće desiti u Beogradu ono što se desilo u Podgorici. Ja sam 52 godine u košarci i tako nešto nikad nisam doživio, da igrači idu na teren, na zagrijevanje, a da ljudi sa sjedišta pored terena i to znameniti članovi pretežno iz DPS-a, ili kako ga mi zovemo podmlatka DPS-a, prilaze i jednom po jednom igraču upućuju pljuvanje, direktno u lice, udaranje – kazao je Čović u razgovoru za Prvu, a prenosi B92.

– Takođe, policija u civilu koja je bila tu, koristila je svaku priliku da onako „mune“ ponekog igrača. O kojim ljudima se radi: nevjerovatno je da Amar Nuhodžić, sin oca Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih dela Crne Gore predvodi cijelu tu grupu. Šta će onda policija da radi kad njegov sin radi te stvari – pita se Čović.

On je otkrio i imena svih onih koji su na terenu pravili ekscese.

– Sledeći među jurišnicima je Miroslav Miro Nedović, on je u crnom prsluku. Miloš Golubović, sin predsjednika Privredne komore Crne Gore Vlastimira Golubovića, jednog od finansijera Budućnosti. Tu je Zoran Marković, sin vlasnika Lovćen osiguranja, taj napada Milenka Topića koji je toj istoj Budućnosti donio dvije ili tri titule, i Filipa Čovića, zamahuje nogom na njih. Nikola Kovačević u plavo-bijelom dresu, to je neki arhitekta. Aleksandar Mijailović Bemaks, finansijer Mege i tako dalje. Svi su identifikovani, za sve njih imamo podatke – kaže Čović.

Predsjednik Zvezde je za sve to okrivio Dragana Bokana i prokomentarisao zašto nije ispratio iz hale cijelu, već samo dio treće utakmice.

– Meni je za treću utakmicu spremljena kanonada linča i to ne pljuvanjem, nego tiplovima, šrafovima. Tačno definisana ekipa, znalo se ko me napada, kako me napada, ko treba da me ubode, a ako stignem do klupe koje sve šrafove treba da dobijem u glavu – priča Čović.

To je, tvrdi on, uradio organizovano Dragan Bokan.

Sve ovo nema nikakve veze navijačkom grupom „Varvari“. Oni su bili u hali, istakli su transparent, time su probali da ih ucijene. Transparenti oko moje supruge, mog sina, mene su finansirani od strane Dragana Bokana koji je to napravio. Repeša je zamijenio teze u Beogradu, kada je izgubio sa 38 razlike i okrenuo je priču po sistemu šta mi je to trebalo. On je govorio o balkanskim revanšizmima, što je veoma ružno. Onda se na to nadovezao Dragan Bokan koji je meni nacrtao metu. Za četvrtu utakmicu mi je takođe spremljena neka groznija varijanta, jer tamo imate onih šetača koje juri po 30 zemalja u Evropi za raznorazna ubistva – rekao je Čović.

Poslednja, peta utakmica finala ABA lige igra se sjutra veče u 19 časova u Beogradu.

4 Comments
  1. Čiča Gorio komentariše

    Čoviću, nijesam ničiji advokat – ali ovo je previše čak i od tebe !

  2. real komentariše

    kakva je ovo spodoba aj covicu razguli

  3. SimoCeT komentariše

    Razgulite vi jadovi nepismeni. Covjek je napadnut, fizicki. Sve snimljeno kamerana, nevidjeni linc i agresija dps udbe. I vi njega napdadate? Da nije Bokan mozda ok lik? Da nije Bokan za primjer? Sta bre kriminalac obicni, o cemu mi ovdje pricamo?

  4. […] Čelnik Crvene Zvezde tenzije je podigao i tvrdnjama da je u Podgorici spreman napad na njega i da j… […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.