Ne smeta mu “srpski svet”: Tomo “prosi” u Beogradu za DPS!

11

Biznismen blizak DPS-u Tomislav Čelebić više puta je posjećivao Beograd, kako bi tražio novac za sebe i DPS, potvrđeno je “BORBI” iz više izvora.

Čelebić koji je vlasnik kompanije “Čelebić”, se u subotu u beogradskom hotelu “Crowne Plaza”, sastao sa suvlasnikom kompanije “Nelt” Nebojšom Šaponjićem, i tom prilikom mu zatražio da pruži tajnu finansijsku podršku DPS-u za predstojeće izbore u Nikšiću.

Međutim, Šaponjić je odbio navedenu inicijativu i naglasio da ne želi da podržava antisrpsku politiku u Crnoj Gori koju predvodi DPS.

Pored navedenog, Čelebić je ponudio Šaponjiću da isti otkupi vlasnički udio u svim kompanijama koje su u vlasništvu Čelebića, te je u obrazloženju navedenog Šaponjiću objasnio da je za Čelebića kao jednog od ključnih finansijera i druge sponzore DPS-a haotična i neizdrživa situacija u Crnoj Gori.

Čelebić će se navodno iseliti iz Crne Gore, ukoliko bude loš izborni rezultat u Nikšiću, a neminovno je da će doći pod udar crnogorskih pravosudnih i istražnih organa zbog niza finansijskih malverzacija koje je sprovodio u prethodnom periodu, te povlašćenom položaju koji je imao od strane bivšeg crnogorskog režima, a prevashodno od strane bivšeg crnogorskog premijera Duška Markovića.

 

11 Comments
 1. Justinijan komentariše

  A gdje će se iseliti iz Crne Gore? Da neće možda u Beograd? Trebalo bi ga uputiti na mjesta koja su mu sve ove godine bila bliža srcu od Beograda, a to su: Zagreb, Sarajevo, Priština, Tirana…

  58
  2
 2. Mugi komentariše

  Ljubljana!

  37
  1
 3. PRAVEDNIK komentariše

  treba da znate ciji je to hotel . to je miskovicev hotel u kojemu zivi ovaj prevarant od davidovica koji bi da kupi glasove za mila i koji kupje niksicane . daku davidovica sram ga bilo izdade kuma pok momira bulatovica i ostavi ga kad mu je najtesze u zivotu bilo kad mu je sin umira . strasna fukara i nesoj i sad bi da prevari niksicane . sto ga ne pitate dje su mu onih 500 vrsnih strucnjaka i intelektualaca koje obeca da ce sacinjavati njegovu listu . ne nasijedajte i ne kupujte se niksicani jer te pare sto daje davidovic i djukanovic nijesu srecne , razmislite dobro imate djecu i unucad. a i gojko raicevic bi moga doci u svoju crnu goru a ne da i on bitise sa davidovicem u istom hotelu a ovoga celebica i ostale gradjevinske milove tajkune preko kojih se peru ogromne pare treba sve pohapsiti i smjestiti iz u one trosobne stanove u spuzu sa zasebnim kupatilom .

  24
  1
 4. Kontra revolucija komentariše

  Bravo gospodine Šaponjicu,
  i ne treba podrzavati antisrpsku politiku DPSa !.
  Vreme je došlo da naši privrednici i poslodavci, preduzetnici stanu u trag velikih kao Vajferta, Dundjerskog itd. !.
  Srpska elita za Srbe !.
  Kako mogu Izraelci cuvati svoj rod i drzavu, mozemo i mi Srbi !.
  Kako mogu Amerikanci gledati samo svoj interes mozemo i mi Srbi !.

  14
  3
 5. Stara Hercegovina komentariše

  Svi vi Čelebiću koji ste 30 g. pljačkali ovu državu treba da se iselite iz nje. Ali prvo da vrnete što ste opljačkali, pa onda pravac Priština, Tirana, Zagreb. No sumnjam da će vam i oni dati azil.

  7
  1
  1. Pera kojot komentariše

   Malo je ovo konfuzno. Ne vjerujem da u Splendid nace naci para za dps da mora prositi po Srbiji. Vise on prosi da spasi biznis koji mu je uništilo slušanje glupih savjeta Dula kuma Markovica. Covjek je uspio da za 2 godin ozbiljnu firmu dovede pred bankrot.okupio ekipu nepismenih diletanata i familiju sa 8 razreda škole i krenuo da zagospodari preko kuma. Ali dugove stvorio sa Gašom direktorom velikim .nema kome dužni nijesu. Korona dere po firmi a on se pravi lud

   7
   1
   1. Marko komentariše

    Kakve gluposti. Kao prvo, kakve veze ima Čelebiç sa Nikšićem pa će seliti iz CG ako tamo ne pobjedi DPS? Kao drugo, DPS ima puno bližih ljudi koji skupljaju novac za njega. Čovjek ode poslovno u BG a vi kao i sve petparačke novine to pretvorite u špansku seriju…

   2. Klanac komentariše

    Mensur će to sve pozlatiti, kao i do sada.

 6. Sotonjara! komentariše

  Četniku jbm mamu

 7. Crni Kombi komentariše

  Njega su krali radnici, kako je ko stigao. Veliki i iskusni stručnjaci sa gradilišta sa dilovima sa podizvođačima i krađom materijala koji su isporučivali na druga gradilišta u privatnom aranžmanu. Sreća je svima njima da je ta familija takva kakva jeste, jer bi pametniji već kontaktirali tužilaštvo.

  5
  1
 8. Direr komentariše

  Mensur je vrhunski inžinjer nemojte njega da mešate u ovu raspravu, da njega nema firma bi odavno propala. @Mensure, ako čitaš veliki poljbac. Markiša

  5
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.