NATO propaganda: Ne daju nam opremu za zaštitu od virusa, a šalju hibridne timove za medijsko ratovanje protiv neistomišljenika!

2

NATO nastavlja da vrijeđa inteligenciju naroda u Crnoj Gori, pa nakon što nijesu pomogli državnom rukovodstvu na čelu sa DPS-om, vezano za nabavku opreme u borbi protiv korona virusa, oni idu korak dalje.

Dok je cijeli svijet u krizi, NATO uspostavlja kontrahibridne timove za podršku u Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori. I to, zamislite, za borbu proriv navodnih lažnih vijesti i dezinformacija iz Rusije i Kine vezane za pandemiju koronavirusa koje su se proširile Zapadnim Balkanom . To je kazala američka ambasadorka pri NATO Kej Bejli Hačinson.

Umjesto da pomognu svojoj članici u koju se kunu i uspostave timove za borbu protiv korona virusa, oni nastavljaju sa svojom podlom propagandom.

Ne daju nam opremu da se zaštitimo, a hoće da nas zaštite od navodnih lažnih vijesti. Bilo bi smiješno, čime se NATO danas bavi, da nije tragično.

-NATO će u Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju uputitii kontrahibridne timove za podršku. Savez očekuje od Skoplja više informacija o formiranju takvog tima za Sjevernu Makedoniju za Sjevernu Makedoniju, čiji je cilj, priprema medija za odvraćanje od dezinformacijske kampanje koja dolazi iz Rusije – rekla je Hačinson na video konferenciji za medije, prenosi makedonska agencija MIA, navodeći da u Crnoj Gori već djeluje kontrahibridni tim za podršku.

Još jedna dokaz koliko je NATO-u stalo do Crne Gore, a sada je valjda i laicima jasno da njih zanima samo svoj lični interes i da na ove prostore gledaju kao na svoju koloniju.

2 Comments
 1. Kafanski filozorf komentariše

  Tipicna anglosaksonska propaganda!.
  Svi drugi su krivi a mi smo andjeli koji donose narodima slobodu i pravdu!.
  Hollywood!!!
  cipur,Nikac,Buka, ajd sad ste vi na redu da malo propagandirate!.
  Ajd da vidimo sta su vas naucili!.

  1. Kafanski filozorf komentariše

   Bice po jedno cebe i sapuna, kao ekstra , za dobre usluge!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.