Nastavlja se sa praksom “uhljebljavanja” kadrova Vijesti: Za Radmila Tadića ima mjesta u Vladi?

7

Svi smo ovih dana svjedoci histeričnih ispada vlasnika Vijesti i njihovog uredništva o izborima u Nikšiću i izboru budućeg gradonačelnika, pa tako napumpavaju naslove koji nemaju nikakve veze sa datim tekstom ne bili uzburkali javnost i podijelili je, a sve u cilju da oni učvrste vlast na državnom nivou i nastave praksu zapošljavanja svojih kadrova u Vladi, na koju premijer Krivokapić zatvara oči, a ostale građane koji pripadaju određenoj političkoj partiji naziva partijskim uhljebima.

Ono što je najzanimljivije, kako nezvanično saznajemo, je to da je trenutno u Vladi Crne Gore mjesto dobio i izvjesni Radmilo Tadić koji je rođeni brat Milke Tadić Mijović, udarnog pera Vijesti. On je posao dobio u PR timu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Radmilo Tadić se dvije decenije nalazio na mjestu urednika Vijesti, a prije par godina je napustio to mjesto i prešao da radi na Fakultetu za sport kod Duška Bjelice, koji je osnovao odsjek za sportsko novinarstvo. Tadić je tamo bio predavač, iako nije završio novinarstvo već marksizam.

A ono što je zaokupiralo pažnju jeste dokument u koji je naš portal imao uvid, a mi ga dostavljamo na uvid javnosti, ono što piše u njemu je da je Radmilov i Milkin otac Božidar sredinom osamdesetih išao je kod mitropolita Danila Dajkovića da ga moli da se Miraš Dedeić zamonaši i da ga odredi za njegovog naslednika, međutim Mitropolit je to izričito odbio jer je Miraš Dedeić krio svoju prošlost, a Mitroplit je izjavio i da je sve po crkvenim kanonima on ga ne bi zamonašio, stoji u dokumentu.

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Tako je! Najedi ih Zdravko dok jašeš Srbe. Tako JEEEEEE!!!!!!

  26
  1
 2. kuca komentariše

  Mandic i Knezevic nek objasne svoj defetizam ili nek prepuste nekom ko ima m… da vodi DF!

  16
  25
  1. Xman komentariše

   A da nece za PR a da uzimajj novinyre Rtcg? Onda bi sve bilo u redu, jel? O cemu vi pisete…

   4
   13
 3. Ivi komentariše

  Neka si ti utekao na Cetinje, da ti narod ne dodje. Tamo možeš da izvodi performans sa komita a. Odlično igraju rolu. Neće dati Brdjanin da prodju. Al ne idi u manastir, može bit iznenadjenja.

  9
  1
 4. Ivi komentariše

  Čekajte čekajte dogovor. Dočekati nećete. Kao da Vas je neko mokrom krpom udario po glavi. Je li Milo jak? Bio je i jači. Sad mu je, tanji novčanik. NE Đ ETE DOČEKATI REČENO VAM JE!

  9
  1
 5. trn komentariše

  Mandicu i Knezevicu sram vas bilo sto ovo i dalje podrzavate!Zar hocete da se svi okrenu od vas pa da onda kukate kako niste nista mogli,moj glas vise nemate dok ovo ne sredite!

 6. Milica komentariše

  Rekonstrukcija Vlade se mora desiti, i ovi izbori su posledica loseg rada Vlade pa je dps porastao, ali dobro ipak je izgubio vlast…medjutim sad se mora poraditi da se ovako nesto ne ponovi moramo biti mnogo bolji, a sa ovakvom Vladom to ne mozemo biti!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.