Nastavak kampanje “Budućnost Srbije”: Vučić danas u posjeti Zapadnobačkom okrugu!

0

Predsjednik Aleksandar Vučić posjetiće danas Zapadnobački okrug, u nastavku kampanje “Budućnost Srbije”.

Vučić će posjetu početi u Sivcu, gdje će obići Sportsku halu, a nakon obilaska planirane su izjave za medije.

Iz Sivca predsjednik će u Kuli obići novi objekat specijalističkih službi Doma zdravlja Kula, a zatim će u Odžacima razgovarati s građanima.

Posle toga, Vučić će u Karavukovu obići zasade trešanja Zemljoradničke zadruge “Agrodunav”, gdje će razgovorati sa zemljoradnicima. Zatim će u Apatinu obići Predškolsku ustanovu “Pčelice”, kao i kompaniju Vero d.o.o, a odatle će otići u Bukovac, gdje će obići salaš “Sedam dudova” i razgovarati s domaćinima koji se bave seoskim turizmom.

Predsjednik će zatim u naselju Svetozar Miletić obići preduzeće “Agro Plus Group”.

Na kraju posjeta Zapadnobačkom okrugu, predsednik Vučić, predsjednica vlade Ana Brnabić i predsjednik vojvođanske vlade Igor Mirović obratiće se građanima u Somboru.

Predsednik je do sada u okviru kampanje “Budućnost Srbije” obišao 14 od ukupno 29 upravnih okruga plus Grad Beograd – Srednjobanatski, Južnobanatski, Južnobački i Sremski u Vojvodini, kao i Mačvanski, Podunavski, Braničevski, Borski, Zaječarski, Rasinski, Raški, Nišavski, Jablanički i Pčinjski u centralnoj Srbiji, uz beogradski miting 19. aprila, kojim je okončan prvi deo kampanje.

Ostalo mu je da obiđe još 10, i to tri na teritoriji Vojvodine – Sjevernobački, Zapadnobački, u kojem danas boravi, i Severnobanatski, kao i sedam u Centralnoj Srbiji – Kolubarski, Ssumadijski, Pomoravski, Moravički, Zlatiborski, Toplički i Pirotski.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.