Naneli se oglasio otvorenim pismom: „Bio sam satjeran uza zid“

0
Džejms Naneli, košarkaš Partizana, oglasio se otvorenim pismom posle fizičkog sukoba sa igračem Zvezde Stefanom Lazarevićem.
Naneli i Lazarević su se sukobili uoči treće utakmice finalne serije ABA lige.
Odlukom trenera Željka Obradovića Naneli nije bio u sastavu, kao ni Lazarević za Zvezdu zbog pretrpljenih, kako je saopštilo tužilaštvo, lakih tjelesnih povreda.
„Izmišljanja i manipulacija nisu potrebni u ovim situacijama jer postoje čvrsti video dokazi koji potvrđuju da sam morao da se zaštitim od agresivne osobe. Posle pokušaja da smirim situaciju za koju sam video da može da se dogodi, bio sam bukvalno satjeran uza zid s tuđom rukom oko mog vrata i pesnicom koja leti u mom pravcu. Nisam imao izbora osim da ga odvojim od sebe. Nemam animozitet prema njemu i nadam se da je dobro“, naveo je Naneli i nastavio:
„Bilo koja priča o meni u kojoj se ne pominje da sam iskreno ljudsko biće ne može biti istinita niti prihvaćena. Nikada nisam bio savršen i ne predstavljam se takvim, samo učim iz grešaka i želim da ostanem pribran kako bih postao bolji čovjek posle grešaka. Nisam rasista, za one ljude koji me zovu crnim majmunom, bacaju banane koje volim u šejkovima, ali nisu moj prvi izbor, za nebrojane uvrede, prijetnje, ništa od toga neće promijeniti moje mišljenje o dobrim ljudima iz Srbije sa kojima sam izgradio dobre veze kroz svoje vrijeme ovdje. Druga mišljenja me ne zanimaju, niti ću promeniti mišljenje o onima koji stvarno znaju i koji me vole“, istakao je Naneli.
On je pismo naslovio sa „ja sam ko jesam, nisam ono ko vi mislite da jesam, niti onaj kakav želite da budem, ja sam ja“.
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.