“Nacisti iz uredništva RTCG emitovanjem Tompsona ciljano provociraju srpski narod i pravoslavne vjernike”

1

DF smatra da kompletno uredništvo TVCG treba pod hitno da podnese ostavku, nakon što je jutros na prvom programu puštena muzička numera poznatog ustaškog prvaka Marka Perkovića Tompsona.

Radi se o ciljanoj provokaciji usmjerenoj ka srpskom narodu u CG, SPC i svima koji poštuju vrijednosti tradicionalne CG. Međutim, Tompson i slični priliče onome što je duh RTCG i jasno nam je da od te ostavke neće biti ništa, jer su dukljanski nacizam, antisrpstvo i antipravoslavlje postali simboli takozvanog javnog servisa, ali smo dužni da, zbog građana koji su prinuđeni da plaćaju taj medijski otpad, skrenemo pažnju na to kakve protuve upravljaju praktično glavnim institucijama ove zemlje.

Ovakvi ispadi, sa nacističkom pozadinom, učestali su od strane režima i njegovih struktura i samo se potvrđuje ono na šta je upozoravao i naš veliki patrijarh Irinej – da današnja CG podsjeća na NDH. Takođe, nemamo uopšte bilo kakvo povjerenje u Savjet RTCG, koji je napunjen ljudima iz vladajućih stranaka i kao takav zadužen da podstiče antisrpsku kampanju na ovom partijskom mediju.

Na nama je da zapamtimo sve one koji su za račun Mila Đukanovića godinama širili mržnju prema srpskom narodu, SPC, tradicionalnoj CG, kako bi u vremenu koje je pred nama takvi odgovarali, zajedno sa šefom režima, za sve što je urađeno ovom narodu.

1 Comment
 1. Kafanski filozorf komentariše

  Montenegrinski sljam!.
  U dusi pokvareni!!!.
  Tu nema lecenja!.
  Sve njih u Spuz!.
  I onda im pustiti Tomosona da slusaju dok ne povracaju!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.