Načelnici centara bezbjednosti razgovarali sa 67 građana

0

Načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti u Crnoj Gori prošlog četvrtka i danas na razgovor su primili 67 građana.

Kako je saopšteno iz Uprave poliije, danas je na razgovor kod načelnika primljeno 34 građanina i građanki, dok je taj broj prošlog četvrtka bio 33.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović na prethodnom Kolegijumu dao je nalog svim načelnicima centara i odjeljenja bezbjednosti na teritoriji Crne Gore da, u cilju jačanja partnerskih odnosa građana i policije, organizuju redovne prijeme građana.

Načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti primaju građane svakog četvrtka od 10 do 12 sati.

“Vjerujemo da će sastanci načelnika i građana doprinijeti efikasnijem rješavanju problema i pitanja od važnosti za građane u situacijama u kojima je to na bilo koji način u moći i nadležnosti Uprave policije, kao i da će doprinijeti inicijativama važnim za lokalne zajednice. Napominjemo da građani krivična djela, prekršaje i druge događaje treba i dalje da prijavljuju dežurnim službama u centrima i odjeljenjima bezbjednosti”, saopšteno je iz policije.

Zainteresovani građani, podsjećaju, prijem kod načelnika mogu zakazati na broj telefona centra ili odjeljenja bezbjednosti koji je nadležan na teritoriji grada u kojem građanin boravi, a koji se nalazi na zvaničnom sajtu Uprave policije http://www.up.gov.me, ili pozivom na besplatni policijski broj 122.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.