“Na sceni je bila klošarsko-lopovska ekonomija, operacija je uspjela, a pacijent preminuo“

2

Milutin Đukanović (DF) kazao je da je Vladin program pomoći vrijedan maksimalno 65 miliona eura, što je najsiromašnija i najmizernija pomoć u odnosu na BDP u svijetu.

“Hvalite se da je Crna Gora najbrže rastuća ekonomija, da ima najveće prosječne plate i penzije u regionu. Hvalite s pomoći od EU i NATO. Pa gdje su pare?”, pitao je Đukanović i dodao da novca prema podacima Vlade ima više nego dovoljno.

On je rekao da vlast mora prihvatiri predlog DF da se svakom građanima isplati jednokratna pomoć od po 222 eura, a svakom maloljetnom po 111 eura.

“Vlada nas obmanjuje, BDP nije realan, a prosječna plata je fikcija koju je proizveo Monstat. Ili je ova pomoć što je država siromašna, ili opljačkana, što je uzročno-posljedično. Država je prvo opljačkana, pa je zato postala siromašna. Na sceni je bila klošarsko-lopovska ekonomija, operacija je uspjela, a pacijent preminuo“, rekao je Đukanović.

2 Comments
 1. Kafanski filozorf komentariše

  Prekasno ste reagovali!. Proso voz!.
  Pare otisle za Maibache i besna vozila vlade!.
  A i vile pod Goricom gutaju pare!.
  Trebali ste na vreme da skinete tamne naocare, ( posle svakog zalaska sunca) bolje bi videli sta se desava!.

 2. ЛАНГЕ komentariše

  Е ПА И ЈА КАФАНСКИ ИСТО ОТВРАРАМ ОЧИ НАРОДУ ДА СУ СВЕ ОВО ИСТИ ЛОПОВИ КАО И ДПС ОНИ МИСЛЕ ДА САМ БОТ,КАКВУ ЖРТВУ ИЈЕДАН ОД ЊИХ ПОДНЕСЕ ЗА ОВИХ 30 ГОД ,ИСТА ГОВНА СВИ КАО И ДПС.ОВО НАРОД МОРА У СВОЈЕ РУКЕ УЗЕТИ БУДЕМО ЛИ НА ОВЕ ПИЧКЕ ЧЕКАЛИ УГАСИЛИ СМО ГА ЈЕР СУ ОВИ КРЕНУЛИ У ИСТРЕБЉЕЊЕ ПРАВОСЛАВЉА,ЧЕКА НАС УКРАЈИНСКИ СЦЕНАРИО

  4
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.