Na putu ka Kučima: Švercovali 150 kilograma marihuane

0

Granična policija Tuzi juče je kontrolom tri automobila pronašla i oduzeli oko 150 kilograma marihuane, i tom prilikom uhapšene su dvije osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krvično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Uprave policije.
“Sužbenici OGB Tuzi su, 28.01.2018. godine oko 19,10 časova, na lokalnom putunom pravcu koji vodi od Korita prema Podgorici, u mjestu Medun – Kuči, tri putnička motorna vozila koja su se kretala iz pravca Korita u pravcu Podgorice, i to “Audi A3”kojim je upravljao E.Š. (26) iz Podgorice, “VW Šaran” kojim je upravljao M.Ć. (23) iz Podgorice i “Audi A3” kojim je uprvljao M.K. (21) iz Podgorice, dok se na suvozačevom mjestu nalazila L.K. (18) iz Podgorice. Pregledom “VW Šarana”, u prtljažniku vozila i na mjestu za zadnja sjedišta, policajci su pronašli sedam većih jutanih džakova, dok je jedan džak bio na suvozačevom mjestu. Policajci su pronašli i oduzeli osam džakova u kojima se nalazilo 150 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine od oko 150 kilograma”, navodi se u saopštenju Uprave policije.
U saopštenju se dodaje da su osobe, vozila i oduzeta droga predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, na dalje postupanje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.