Na pomolu nova seks afera: U svesci privedenog makroa i ime jednog crnogorskog političara!

Na pomolu nova seks afera: U svesci privedenog makroa i ime jednog crnogorskog političara!

Ovih dana je u svim medijima u Srbiji kao bomba odjeknula vijest o hapšenju organizatora mreže elitne prostitucije, kojom prilikom je zaplijenjena i jedna posebno dobro sakrivena i čuvana sveska u kojoj su makroi vodili evidenciju svojih najekskluzivnijih klijenata.

Međutim, javnosti nije poznato da se među mnogobrojnim javnim i estradnim ličnostima u toj svesci našlo i ime jednog poznatog političara iz Crne Gore, koje je zaprepastilo pripadnike MUP-a uključene u ovu akciju.

Srpski mediji su saznali da je riječ o jednom od najuticajnijih lidera iz regiona, koji je prema zapisima iz sveske definitivno i jedan od vodećih korisnika seksualnih usluga u regionu, a o čemu svjedoči okolnost da su među njegovim omiljenim djevojkama, pored državljanki Srbije, bile i Bosanke i Rumunke.

”O luksuzu koji preferira svjedoči i to da je ovaj političar intimna druženja organizovao na egzotičnim destinacijama, koje su poznate kao lokacije elitne prostitucije”, objavili su srpski mediji pozivajući se na izvore u policiji.

Podsjećamo da su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, 14. januara razbili mrežu organizatora elitne prostitucije na teritoriji Srbije i BiH. Tom prilikom su uhapšena ukupno 22 lica, inače pripadnici dvije kriminalne grupe, odnosno 21 makro i jedan policajac, koji se sumnjiči da je za njih provjeravao podatke o određenim klijentima i vozilima.

Pored toga, zaplijenjeno je 176 mobilnih telefona, 12 lap-topova, četiri vozila i manja količina droge i municije, te pomenuta sveska.

Related posts

4 Comments

  1. Srbi su porijeklom Crnogorci

    Vise jedan Milo pojeba po Srbiji no svi Turci za 500 godina.Srbi ne postoje kao nacija, Srbi su porijeklom Crnogorci=Mi smo jedan narod

    4
    2
    Reply
  2. Pingback: Velika istraga srpskih istražitelja: Krunski svjedok otkriva veze crnogorskih moćnika u elitnoj prostituciji! - Borba

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *