Na Grahovu vrijeđali ministra: Za “komite” Stijović izdajnik, a ne Simović i Ivanović! (VIDEO)

6

Komite su na Grahovu danas izvrijeđali ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića koji je bio u posjeti tom mjestu.

Oni su ministra nazivali pogrdnim riječima, govoreći da je izdajnik.

Sve to je propraćeno sa himnom Crne Gore i zastavama.

“Nijeste dobro došli na Grahovo. Nijeste jer je većinsko Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na dvije ruke. Nijeste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao putnik prolaznik ili turista”, poručio je jedan od okupljenih Stijoviću

Svi ste isti, dobacio je jedan.

Zanimljivo da Grahovčanima nije smetalo arčenje državne imovine bivših ministara poljoprivrede Petra Ivanovića i Milutina Simovića, već im smeta Stijović koji je njihove bahanalije razotkrio.

Možda bi im bolji bio da je patriota poput njih dvojice, koji su letovima za inostranstvo i uzimanjem dnevnica za tri države dnevno pokazali ljubav prema državi.

 

 

6 Comments
 1. Sramota komentariše

  Uz himnu napadaju postene ljude sram ih bilo.

  26
  3
 2. Helm komentariše

  Ima jedan film, italijanski, iz vremena posleratne Italije, Vitoria de Sike, jednog od najvećih svjetskih reditelja tog vremena, pod nazivom Kradljivci bicikla. Kultna scena filma – kradljivac bicikla ulijeće u masu koja juri lopova i viče iz sveg glasa „Drž’te lopova“.

  A, kakve to veze ima sa tzv. komitama i evivašima na Grahovu, koji u čoporu iz sveg glasa viču „izdajnici“, nemam pojma, čista asocijacija 😂

  13
  3
 3. Nebojsa komentariše

  G… A sa Grahova. Lopovi im ne smetaju.

  13
  1
 4. Serdar komentariše

  Ovo je dijagnoza. Cus oni brane Crnu Goru.

 5. Realan komentariše

  MINISTAR STOPAMA DPS PRED NK IZBORE U AGITACIJU.ZNACI SVE ISTO. DA NIJE TAKO MOGAO JE OVIH 20 DANA DA OBILAZI DRUGE GRADOVE.OBRNI OKRENI SVI SU ISTI ,BEZ STO OVI NECE DUGO TRAJATI ,KAO NI BILO KO POSLE NJIH.TO JE JEDINO DOBRO ZA C.G.

  1
  3
 6. Stara Hercegovina komentariše

  Samo im treba posle izbora u Nikšiću poslati inspekciju i poštene policajce i otkrit će se mnogo štošta. Jednoga pritegnuti a ostali će pjevati ko kanarinci.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.