Na Cetinju: Uhapšen zbog iznude

0

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući na osnovu operativnih informacija, rasvijetlili krvično djelo iznuda u pokušaju i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog.

Naime, postupajući na osnovu prijave oštećene S.V. (39), policijski službenici su preduzeli intenzivne mjere i radnje i shodno operativnim saznanjima, došli do sumnje da je Đ.K. (24) iz Cetinja počinio krivično djelo iznuda u pokušaju na štetu S.V, na način što je imao namjeru da sebi ili drugome pribavi protivpravnu imovinsku korist upotrebom sile ili prijetnje.

Đ.K. je lišen slobode i priveden tužiocu koji je za njega odredio zadržavanje u policijskim prostrijama do privoda sudiji za istragu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Službenici OB Cetinje vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova oganizovanih kriminalih gupa teritoriji opštine Cetinje, kontrolisali su 201 bezbjednosno interesantno lice sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih mjesta i tom prilikom sankcionisali 17 bezbjednosno interesantnih lica.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.