Na Cetinju: Oduzeti cigarete i piće

0

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica preduzeli niz aktivnosti u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica. U saradnji sa Upravom za inspekcijske poslove i Upravom carina policija je pretresom pronašla i od bezbjednosno interesantnog lica oduzela akciznu robu i vozilo radi provjere.

Naime, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju policija je izvršila pretres trgovinskog objekta u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica M.N. (53) iz Cetinja, koji je bliski srodnik L.N. (20) koji je osumnjičen za krivično djelo teško ubistvo na štetu B.M. koje je počinjeno 11.06.2019. godine u Cetinju.

Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i oduzeli 1.529 paklica cigareta, 11 pakovanja rezanog duvana i 17 boca alkoholnih pića ukupne tržišne vrijednosti oko 4.000 eura. Osim toga, policija je od M.N. oduzela vozilo marke „Toyota” radi provjera.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se protiv M.N. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.