Muslimanska građanska inicijativa podržala koaliciju „Za budućnost Nikšića“

4

„Kao predstavnici našeg naroda i osnivači Muslimanske građanske inicijative, prepoznali smo u pozivu na dijalog lidera Demokratskog fronta sa manjinskim zajednicama priliku da prevaziđemo sve probleme iz prošlosti koje tište nacije kojima pripadamo.

Predugo smo u Crnoj Gori imali međusobno nerazumijevanje i mržnje koji su nas vukli u regresiju, a ne u bolju budućnost za nas i našu djecu. Crna Gora mora postati zemlja koja uvažava sve razlike i konfesije i da nikada više ne dozvoli da bilo koji narod bude narod drugog reda.

Taj poziv koji je došao nakon izbora 30. avgusta predstavlja odličnu priliku da građani Crne Gore više ne brinu da li će biti diskriminisani ako klanjaju ili ako se krste, ako idu u džamiju ili crkvu, a odlično znamo da je bivša vlast upravo na tome dijelila stanovništvo Crne Gore.

Za nas je inicijativa Demokratskog fronta predstavljala iskrenu namjeru na putu ka rješenju svih nesporazuma. To nije važno samo zbog samih međuljudskih odnosa, nego i zbog ekonomskog i socijalnog napretka.

Kao mladi intelektualci, znamo da je to najbolji izbor jer želimo da živimo u zemlji i da stvaramo zajedno sa drugima, bez straha za bolje sjutra. U takvoj Crnoj Gori će biti mjesta za sve, što će donijeti bolji standard i privredni razvoj.

Zato smo odlučili da podržimo koaliciju ‘Za budućnost Nikšića’ i njenog nosioca liste, Marka Kovačevića, koji će sigurno voditi računa da obezbijedi bolji život svih Nikšićana, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost.”

4 Comments
 1. Veljo komentariše

  Bravo,svaka čast!

 2. Kontra revolucija komentariše

  Znaci ima vas casnih još ?.
  Nije vam Izetbegovic i Djukanovic svima oprao mozak ?.
  I vreme je da pocnete saradjivati sa rodom ma koje vjere bili !.

 3. Sotonjara! komentariše

  Muslimanski cetnikklerofasist ili ?

 4. ZA BOLJU CRNU GORU komentariše

  Hvala našoj braći iz Muslimanske građanske inicijative iz Nikšića i ovo se ne smije zaboraviti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.