MUP Srbije ne rizikuje: Zbog finala ABA lige zabranjuju ulazak kriminalcima i sumnjivim licima iz Crne Gore!

1

MUP Srbije spremio je, dodatni spisak, bezbjednosno-interesantnih lica iz Crne Gore, kojima će biti zabranjen ulazak u tu zemlju zbog košarkaške utakmice Crvena Zvezda-Budućnost, saznaje Borba.

Na spisku će se, prema našim saznanjima, naći i neke osobe iz bezbjednosnih službi, koje su povezivane sa kriminalnim grupacijama.

Očigledno je da MUP Srbije želi na vrijeme da spriječi neke nemile situacije koje su se dešavale tokom prošlogodišnje finalne serije između pomenutih ekipa.

“Bezbjednosno interesantnim licima koja prioadaju klanovima odavno je zabranjen ulazak u Srbiju. Sada je napravljen dodatni spisak koji će se odnositi na zabranu ulaska osoba koja se povezuju sa kriminalnim grupama, koji nijesu obuhvaćeni prethodnim spiskom. Ovo iz razloga što su procurele informacije da bi neka lica mogla da dođu u Beograd i da pokušaju da uđu na utakmicu iako je zabranjen dolazak navijača iz Crne Gore”, kaže naš sagovornik.

Ulazak u Srbiju će biti, prema našim saznanjima, biti zabranjen i nekim zvučnim imenima iz svijeta bezbjednosnog sektora.

“Imena ne možemo saopštavati, policija je na terenu obaviještena o svim detaljima i sva ta lica će biti vraćena sa granice, bilo sa aerodroma bilo sa drugih graničnih prelaza”, ističe naš sagovornik.

1 Comment
  1. Stiv Mc komentariše

    Najbolje da zabrane kosarkasima ulaz

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.