MUP Srbije došao do podataka: Na spisku elitnih prostitutki i pojedini funkcioneri iz Crne Gore!

0

Na spisku klijenata koji su koristili usluge elitnih prostitutki, a koji je u posjedu MUP-a Srbije nalaze se i imena pojedinih funkcionera iz Crne Gore, potvrdio je za Borbu izvor iz MUP-a Srbije.

Do spiska VIP klijenata, inspektori su došli hapšenjem Mihajla Maksimovića, koji je označen kao jedan od glavnih makroa na Balkanu.

U njegovom laptopu pronađene su tabele sa imenima svih klijenata, među kojima ima mnogo poznatih ličnosti.

U MUP-u Srbije nam je potvrđeno da se na spisku nalaze i poznata imena iz Crne Gore.

“Uhapšeni Maksimović je kontrolisao najpoznatije starlete iz okruženja. One su sa klijentima išle u elitne hotele u Srbiji, Crnoj Gori, ali i inostranstvu. Jedan poznati državni funkcioner iz Crne Gore je, kako se navodi u zaplijenjenim dokumentima, koristio usluge starleta i u Abu Dabiju”, potvrdio nam je visokorangirani funkcioner srpske policije.

Grupa koju je kontrolisao Maksimović, prema pisanju medija, brojala je dvadesetak djevojaka različitih profila – od poznatih starleta do anonimnih studentkinja. Klijenti su bili poznati direktori banaka, sportisti, estradni menadžeri, kompozitori i političari.

U dokumentima koje su vodili makroi, kako su prenijeli mediji, navode se i putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, što donekle i nije bilo iznenađenje za istražitelje, ali je veliki šok bio spisak imena klijenata koji su plaćali starlete, manekene, stilistkinje i druge poznate dame.

Kako saznajemo, Maksimović je spreman na saradnju sa policijom i tužilaštvom i ponudio je da sve VIP klijente otkrije, a da zauzvrat dobije manju kaznu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.