MUP Srbije došao do dokaza: Vrh države Crne Gore uključen u šverc srpske robe na Kosovu i Metohiji!

1

Državni vrh Crne Gore prećutno je dozvolio šverc robe iz Srbije, koja završava preko naše teritorije u tkz.državi Kosovo, a sve to pod pokroviteljstvom američkih obavještajaca, otkriva Borba. Kako saznajemo, bezbjednosne službe Srbije su prikupile dokaze ko sve iz Crne Gore učestvuje u tom biznisu.

Kriminalni klanovi iz Crne Gore i sa Kosova, o čemu je Borba već pisala, zaradili su desetine miliona evra, od kada je Priština uvela takse od 100 odsto na robu iz Srbije. Roba koja iz Srbije ne stigne na Kosovo, završava u Crnoj Gori, gdje se u Rožajama, prepravljaju papiri, a odatle se transportuke u južnu srpsku pokrajinu.

Kompletan šverc sa crnogorske strane odvija se pod patronatom državnog vrha, a sa kosovske strane je uključen jedan tamošmnji ministar. Roba se prebaca iz Srbije u Rožaje, a zatim ide na Kosovo i Metohiju.

U Crnoj Gori se prave carinski papiri na za tu robu na kojima se unosi oznaka “republika Kosova”. Ta roba se preprodaje klanovima na Kosovu, koji je dalje distribuiraju. I klanovi iz Crne Gore i sa Kosova zarađuju na toj robi i napravljen je unosan biznis.

Zato državnom rukovodstvu Crne Gore i odgovara da ovakvo stanje potraje i da se status Kosva ne riješi u dogoedno vrijeme.

1 Comment
  1. SerdarCT komentariše

    E DPSovci prokletstvo Svetog Petra Cetinjskog je na vama. Oteli ste Crnu Goru od naroda i od Njegosa. Brukate je i ponozavate njeno casno ime. Ali zeznuli se se debelo ovaj put. Sva vasa imena i prezimena postoje na internetu, u aferama, na medijima… I mala djeca u Pluzinama znaju ko svercuje kokain i sva vasa ostala nepocinstva. Snimace se jednog dana film o vama ka o Eskobaru… Sramota stize po vas.I stid i sud naroda ce da okupa vase prokleto sjeme…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.