Muhović prijeti mecima: Nećete nikada više!

15

Bivši predsjednik Skupštine Opštine Petnjica i jedan od najistaknutijih članova Bošnjačke stranke, Adnan Muhović objavio je na Instagramu status koji predstavlja svojeversnu prijetnju, jer je prikazana municija, meci, koji poručuju „nikada više“.

Naime, simbol koji čini se predstavlja stradanje u Srebrenici i piše „Jednim simbolom kažemo – sjećamo se i pamtimo, a „drugim simbolom poručujemo nećete nikada više“ na kom stoji nekoliko metaka koji prave krug.

Ovakav istup funkcionera Bošnjačke partije Muhovića bi trebalo da bude predmet interesovanja nadležnih institucija.

On se „proslavio“ se prije tri godine skandaloznim komentarima o Petru II Petroviću Njegošu, ali i brojnim drugim iskazima.

Tako je za Muhovića, „Njegoš „najveći krvnik Bošnjaka i islama“, a Crnogorci su „mali narod“.

Nakon, „ode Njegošu“, odlučio je da organizuje traktorijadu.

Naime, prije par mjeseci „zablistao“ je na društvenim mrežama, pokazavši namjeru da uređuje stvari i u drugoj državi, prijeteći progonom srpskog naroda iz BiH, aludirajući da je spreman za novu genocidnu akciju sličnu hrvatskoj „Oluji“.

Potrudio se i da ne bude nikakvih nejasnoća:

“Prijetim, evo ja prijetim. Samo li probaju da ruše Bosnu organizovaćemo im traktorijadu za Srbiju“, zaključio je crnogorski državni funkcioner.

Izvor. In4s

15 Comments
 1. bajo. komentariše

  Junak,nema sto. Muhovicu,da nijesi da sam krenes prema Bosni i sprijecis te koji ce da je razbiju. Moj Muhovicu,imali st5e svaku podrsku da napravite svoju dtzav… Napraviste cirkus i sad prijetis Srbima. E pa putovaces ti.Ovo je nasa zemlja a ti si niko i nikogovina koga Turci ostavise kao govno.Prema tome,budi miran.Dobices direktorski posao i to na farmi malih prasica.

  41
  5
 2. Bokelj komentariše

  Kako reče veliki mesija dr. Zdravko Krivokapić: “Nema revanšizma”. Dakle, dotičnom bi trebalo ponuditi ministarsku funkciju u novoj Vladi CG da neko ne bi pomislio da je u pitanju revanšizam. Potpuno podržavam stavove g. Nebojše Medojevića u vezi nove Vlade CG i mislim da je politika dr. Zdravka Krivokapića maligno oboljenje u političkom tijelu CG.

  25
  4
 3. Stari vujadin komentariše

  Ko jos na tu slinu paznju obraca

  22
  2
  1. Nikola komentariše

   Ko sitnice prezire taj polako propada!
   Sve te “sline” nekad behu Srbi, pravoslavci a sada rimokatolici i muhamedanci na srpskoj pradedovini.

   6
   1
 4. Bot23 komentariše

  Jel ovo ona ljudska veličina što za njegovo prkno nije Dacia već nešto moćno. Jeli ovo onaj koji je prijetnjama i ucjenama vršio političku propagandu. Je li ovo onaj kojem je ideologija na strahu od Srba prikriva svoja koruptivna djela. Jeli uspio da svu omladinu rastjera van svog pašaluka.
  Bolje bi mu bilo da sam ode u policiju i kaže
  Taka i taka stvar, jeo sam govna, krao sam …
  Jer neće biti dobro ako mu narod sudi.

  16
 5. Darko komentariše

  Ovo govno nije Crnogorski funkcioner !!!!ovo je splacina i nista roba !!!! Pi govnaro

  19
 6. Lange komentariše

  Evo je MUHA ,ona ili se udavi u govna ili se spljošti

  20
  1
 7. Lange komentariše

  Evo je MUHA ,ona ili se udavi u govn. ili se spljošti

  12
  1
  1. Nikola komentariše

   NATO nezvan dosao, crpi rundno bogatsrvo u “srcu Srbije” a bracu Ruse pozvati da u Ulcinju naprave svoju bazu. Bice ovakvi izrodi manji od makovog zrna.

   5
   1
 8. Slavko komentariše

  Ko srpskom narodu preti kao ovaj usiljni Muhovic moze samo da nadrlja ako krene na srpki rod. Boze Moj djedovi bi mu se okrenuli u grobu kada bi slusali tu poturicu sta laje o srbima a, on sam je srbin muslimanske vere. Muhovicu ma gde zive srbi u Srpskim zemljama, porucujem mu da samo moze da se pokaje i da se vrati razocaran sa fronta ako pomisli da se Republika Srpska nece odvojiti od tzv. BiH i da ce je on spasiti. Cak ni Erdogan i Turska mu necev pomoci, jer Predsdnik Putin i Ruska Federacija samo gledaju i posmatraju ko krene na srbe gotov je dali su tu Siptari na Kosovu i Metohiji ili tzv. Bosnjaci (muslimanski srbi) neka se paze Srbija nije sama,
  Sto se mene tice ja sam zato da se cela BiH vrati u sastavu Srbije a, to mislim i na Srpsku Crnu Goru, ja nemogu da zamislim da 49% te spske teritorije se moze pripojiti Srbiji a sto je sa ostalim 51% pa i ta teritoija CG je Srpska!
  Nema predaje spske zemlje se moraju ponovo ujediniti, jer je prirodn da svi srbi zive u jednoj zemlji

 9. Nikola komentariše

  Po drugi put Vas pitam: sta bi sa mojim komentarima?

  5
  2
 10. Nikola komentariše

  A ko mi daje minuse nego bivsi Srbi!
  Prihvatljivo Vam je ljudska bica nazivati govnima nego ih podsetiti na korene!
  Ili Vam smeta cirilica, pa evo na latinici, a oba su srpska pisma.

  6
  1
 11. posteno , pa dokle stignemo komentariše

  Djed mu je prodao vjeru za veceru a on prodaje muda za bubrege…

  9
  1
 12. serdar komentariše

  upravo ovakvi su problem muslimanskom narodu , ovaj sijač mržnje podstiče netoleranciju između ljudima. ovo treba da osudi neko od njegovih sunarodnika.

 13. Eric komentariše

  eto ko se krije iza trktoriste Muhovic

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.