Mugoša smatra da pada Vlada: Rekonstrukcija će dovesti do vanrednih izbora

0

Što se mene tiče, rekonstrukcija Vlade treba što prije da se desi, jer nema potrebe za nezrelim igricama na političkoj sceni, nego neka se sve karte otvore, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SDCG) Boris Mugoša.

„PES je za samo godinu dana od predizborne poruke da neće sa DPS-om i DF-om došao do toga da iz dana u dan učvršćuje koaliciju sa DF-om… Vjerujem da će upravo navedena rekonstrukcija ubrzati pad aktuelne većine i dovesti do najadekvatnijeg rješenja za izlazak iz institucionalne i društvene krize, a to su vanredni izbori“, izjavio je Mugoša.

Prema njegovim tvrdnjama, „Vlada sa strukturnom i ideološkom konstrukcionom greškom, u kojoj su najčvršći kohezioni faktor njenih konstituenata fotelje, odnosno ucjene i politička trgovina nije ni stabilna a definitivno nije evropska“.

„Crnoj Gori u najzahtjevnijoj fazi pristupanja EU koja podrazumijeva sistemske, odnosno strukturne reforme neophodan je savez svih društvenih segmenata koj istinski žele progresivnu, emancipovanu i prosperitetnu Crnu Goru kao prvu sljedeću članicu EU“, zaključio je Mugoša.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.