Mrvaljević: Prijestonica više nije grad iz kojeg se odlazi

0

Prijestonica Crne Gore je sada grad sa izuzetnom perspektivom, centar zbivanja gotovo tokom cijele godine – grad iz kojeg se više ne odlazi, već grad u koji se dolazi, poručio je predsjednik cetinjskih Demokrata Danilo Mrvaljević.

“Samo onaj ko nije objektivan ili ko je politički ostrašćen, onaj ko ne želi da vidi velike rezultate koje svi u Crnoj Gori, ali i mnogo šire, jasno vide ili onaj ko nije dobronamjeran prema Cetinju može kazati da aktuelna vladajuća većina u Prijestonici ne postiže velike rezultate”, naveo je Mrvaljević u saopštenju za medije.

Prijestonica, prema njegovim riječima, grabi krupnim koracima naprijed.

“Više je urađeno u posljednjih 24 mjeseca, nego u posljednjih nekoliko decenija, na svim poljima – od infrastrukture na gradskom i seoskom području, preko rada lokalnog parlamenta i svakodnevnog redovnog rada lokalnih službi, pa do turizma i kulture. Ono što je najvažnije i u čemu staju svi sjajni rezultati u posljednje dvije godine: Cetinje više nije na dnu. Cetinje je konačno oživjelo. Prijestonica Crne Gore je sada grad sa izuzetnom perspektivom, centar zbivanja gotovo tokom cijele godine – grad iz kojeg se više ne odlazi, već grad u koji se dolazi”,kazao je Mrvaljević.

Ne bavimo se, kažu, politikanstvom, međusobnim podmetanjima i ubiranjem jeftinih političkih poena.

” A sve naše razlike stavljamo isključivo u funkciju boljeg sagledavanja problema i izbora najboljih rješenja: Kompletna vladajuća većina iskreno i zajedno radi za Prijestonicu, služeći svim građankama i građanima Cetinja i rezultati su vidljivi na svakom koraku. Složno gradimo naš grad. Cetinjske Demokrate će i u narednom periodu nastaviti da svim snagama pružaju podršku i daju puni doprinos razvoju Prijestonice, kako u lokalnom parlamentu, tako i u radu lokalne uprave. Čeka nas još mnogo posla, a crnogorsku Prijestonicu još mnogo lijepih vijesti do kraja ove i tokom naredne godine”, zaključio je Mrvaljević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.