Mitropolit Amfilohije: DPS me neće baciti na koljena, nadam se da će povući ustašoudni zakon!

4

Mitropolit Amfilohije saopštio je i da su pozivi da daje izjave u policiji i tužilaštvu učestali jer bi vlast htjela da klekne pred njima.

„I da služim njihovim bezakonim partijskim interesima, što bi bila sramota za nasljednika trona Svetog Petra Cetinjskog“.

Poručio je da ga ni to, ni virus nisu uplašili.

„Bog je ljekar svih virusa, pa i ovog. Nadam se da će i njih Bog urazumiti da se oslobode ovog ustašoidnog zakona, radi obraza Crne Gore. Oni imaju pravo da ugrožavaju svoj, ali ne i obraz Crne Gore i da se tako odnose prema crkvi koja je stvorila ovu državu“, rekao je on.

(Vijesti)

4 Comments
 1. ЛАНГЕ komentariše

  ŽIVEO NAM JOŠ MNOGO LJETA DJEDO,ALI MORAŠ JOŠ ZA ŽIVOTA AKO IŠTA MISLIŠ IZAĆI PRED NAROD I KAZATI KOGA DA PRATE I KOGA DA GLASAJU,DA SE NAROD UJEDINI I NE RASIPA GLASOVE VIŠE,TO AKO NE URADIŠ DJEDO NE VALJA NAM RABOTA.A MILU GOVNETU SE OD TE POMISLI GAĆE TRESU.ZA TO JE BIO PROJEKTOVAN DSKA DAVIDOVIĆ ODMAH SU POKUŠALI DA GA LIKVIDIRAJU.MILA TO RUŠI SIGURNO,DO TOGA MORA DOĆI ILI NAS NEMA.

  1. boka komentariše

   oj cetnici crni vrani crni ce vi doci dani
   idi bre lange leci se da zdrav otputujes bolesni umu
   pa ti si bre lud covek a ludacima dzaba pricas
   mozda pogresna dijagnoa treba te vodit u otadzbinu tursku tamo se genima leci
   ajde sad psovke i kletve a na kraju puni mi u prkno
   leci se bre ture

   1. ЛАНГЕ komentariše

    A PRPA BOKA DJECU TI JEBEM,POGADJAM U CENTAR A.DOBRO POGADJAM JEDINO MI ŽAO ŠTO TEBE NAPRAVIH,DA SAM ZNAO KAKAV ĆEŠ ISPASTI ZA DRVO BI GA IZDRKO.HAHHAHAHAHA PU MAJKU TI IZJEBEM.FAMILIJU TI JEBEM HAHAHAHHAHAHAHAH

 2. Zver komentariše

  Gospodine Amfilohije taj termin ustašoidnog je nešto što bi svi pametni trebali da bače u zaborav i to odavno. Pokretanje tih termina nevidi nikud već samo u stvaranje novih generacija a kojima to nebi smjela biti omča oko vrata. Jer ta omča stvara samo mržnju a od mržnje nikad nemože stvoriti dobrog čovjeka.To što vi imate neke podmakle godine i nemože te se odreći te prošlosti nedaj vam zapravo da trujete omladinu. Pošto su oni pametniji i od vas i od mene pa neće dozvoliti da im poremetio um. Pa to vaše pozivanje na ružne dane podelite sa vašim sledbenici u DF-u

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.