Mitro otputovao u Oslo, daće sve od sebe da zaigra u najvažnijem meču za „orlove“

0

Reprezentativci Srbije, u nedjelju veče, otputovaće čarter letom u Oslo, na meč odluke sa Norveškom, u poslednjem kolu trećeg ciklusa Lige nacija. Na spisku putnika, prema očekivanjima, našao se i Aleksandar Mitrović.

Udarna igla srpskog državnog tima oporavlja se od povrede, zadobijene u meču sa Švedskom. Tokom nedjelje, uz osjetno poboljšanje, Mitrović je osjetio vidno poboljšanje i biće u kombinaciji za utakmicu na „Ulevalu“.

Konačna odluka da li će Srbija sa Mitrogolom napasti Norvežane znaće se u ponedljeljak veče. Poslije jedinog treninga u Oslu, stručni štab, uz konsultacije sa ljekarskim timom, riješiće i krucijalnu dilemu pred utakmicu odluke u Grupi 4 „B“ divizije Lige nacija.

A, dobro upućeni u razmišljanja i sportsku filozofiju srpskog napadača imaju i jasnu prognozu – ukoliko bude postojala i minimalna šansa, Aleksandar Mitrović obući će dres Srbije na „Uleval“ stadionu.

Selektor Dragan Stojković, zbog žutih kartona, ne računa na Sergeja Milinkovića Savića i Uroša Račića. Utakmica Norveška – Srbija na programu je u utorak, s početkom u 20.45 sati. „Orlovi“ će u slučaju pobjede u A diviziju, dok domaćinima za promociju u viši rang odgovara i remi.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.