Mirna i dalje provocira: Mitropolita Amfilohija nazvala ljudskom i moralnom karikaturom uz skandaloznu fotografiju! (FOTO)

3

Suspendovana prva savjetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirna Nikčević ponovo je na Fejsbuku nastavila sa vrijeđanjem Mitropolita Amfilohija, a uz komentar je okačila i skandaloznu fotografiju.

“Govor mržnje? Koliko puta su razapeti (Hrist) pa zatim oni koji oduzimaju pare Ristu i njegovoj pastvi. Hoće li se formirati, konačno, predmet protiv ove karikature moralne, ljudske? Pitam za komšıje, balije 🙏”.

Zbog stavova i komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk protiv nje je početkom sedmice pokrenut disciplinski postupak, nakon što je vrijeđala vjernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Hramu u Podgorici.

Prvoj savjetnici u ambasadi Crne Gore u Ankari Mirni Nikčević skraćen je mandat i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka, prenijeli su ranije mediji.

“Donijeta je odluka o skraćenju mandata Mirne Nikčević, savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari i pokrenut je postupak za udaljenje sa rada do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka”.

3 Comments
  1. Tina komentariše

    Ljudi. Ovo je obicna narkomana. Heroin smrka. Zar je bitno sta dopasica u krizi govori?

  2. Mina komentariše

    Ova moralna nakaza,zvana Mirna,ne moze nikoga da uvrijedi i pored velike zelje da to uradi.Zar jedno veliko nista moze da yradi nesto,naravno,ne.Zato i ova vijest je nepotrebna.

  3. Niki komentariše

    Zašto joj uopšte posvećujete medijsku pažnju? Ne zaslužuje ni da joj profil pogledate. Samo na ignor… Nebitna je skroz.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.