Minić: Ne idemo sa bijelom zastavom u Novi Sad, možemo mnogo bolje, naročito u odbrani

0

Prethodne srijede Sutjeska je u sjajnom ambijentu u Nikšiću, u prvom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige poražena od Vojvodine (89:84).

Publika u Nikšiću ispunila je Sportski centar, oko tri hiljade ljudi je došlo da podrži ekipu, koja je u borbenoj utakmici nažalost izgubila, pa u Novi Sad odlazi sa pet poena deficita.

A drugi meč četvrtfinala na programu je u srijedu (17 sati) u Novom Sadu. Ekipa iz grada pod Trebjesom se prethodnih dana spremala za ovaj susret, analizirala prethodni duel, pa će spremno i motivisano ući u predstojeći meč sa željom da anulira minus i pokuša da izbori polufinale.

Analizirajući prvu utakmicu, stava sam da smo mogli puno bolje, naročito u odbrani. Nismo ispoštovali neke taktičke stvari, koje smo spremali, posebno u fazi defanzivnog skoka. Generalno, rezultat je dobar, koliko mi nismo bili dobri u defanzivnim zadacima. Pokušaćemo da ispravimo greške u meču koji nam slijedi u Novom Sadu i ako te greške svedemo na minimum – što se tiče defanzivnog skoka i defanzivne tranzicije, što su radni elementi – sigurno da nismo bez šansi. Naprotiv, mi defanzivno igramo mnogo bolje i moramo da odigramo sjajnu utakmicu u odbrani“, rekao je u najavi meča trener Miloš Minić.

 

Sutjeska u kompletnom sastavu stiže u Novi Sad.

Za prvu utakmicu nismo imali Vladimira Tomaševića, koji je tek počeo da trenira i Iliju Goranovića, koji je tri dana bio pod temperaturom i terapijama, a stavio se na raspolaganje. Velika zahvalnost momcima što su se stavili na raspolaganje treneru i klubu. U Novi Sad ne idemo sa bijelom zastavom. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače“, rekao je Minić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.