Milovac: Đukanović i dalje stožer iako opterećen aferama

0

Milovac navodi da je MANS u prethodnih godinu dana više puta, na konkretnim primjerima, ukazivao na činjenicu da je ponašanje Vukovića u fotelji prvog čovjeka Podgorice uslovljeno interesima koji se rijetko poklapaju sa javnim, a još manje sa zakonom.

“Počev od međunarodnog tendera koji je sklopljen sa pravosnažno osuđenim licem, preko korišćenja razvojnih projekata za promociju DPS-a, pa sve do nezakonitog snimanja građana putem video-nadzora. Sve su to pokazatelji politilčkog profila za koji sada DPS smatra da je neophodan kako bi se ta partija reformisala, ali i toga koliko je Đukanović ozbiljan u toj namjeri. To je bilo prilično evidentno nakon što je za predsjednika Opštine Nikšić DPS izabrao Milutina Simovića, bivšeg šefa NKT-a.

Ovakvo kadriranje ostavlja veoma malo prostora u sumnju da najavljene promjene u najvećoj opozicionoj partiji nisu kozmetičke, naročito kada dobar dio tog političkog subjekta Đukanovića i dalje vidi kao ključni stožer, uprkos činjenici da je njegova funkcija na čelu partrije i države i dalje opterećena brojnim neprocesuiranim aferama”, rekao je Dejan Milovac.

Izvor:Vijesti

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.