Miloševiću pritvor do 30 dana

0

Podgoričaninu Mariju Miloševiću, osumnjičenom za ubistvo Miodraga Kruščića, određen je pritvor do 30 dana i on je danas sproveden u UIKS.

Milošević je uhapšen prekjuče na kapiji spuškog zatvora kada je pokušao da izađe nakon što je odležao petomjesečnu kaznu zatvora za nedozvoljeno držanje oružja nakon čega je oko 14 sati sproveden u Više tužilaštvo gdje je saslušavan povodom sumnji da je učestvovao u izvršenju najtežih krivičnih djela.

Osumnjičeni za više krivičnih djela, Mario Milošević, prilikom saslušanja pred Višim državnim tužiocem Željkom Tomkovićem nije želio da komentariše nalaz prema kojem je njegov DNK pronađen na dvije novčanice od po 500 i jednoj od 200 eura kojima je kupljen automobil korišćen u likvidaciji Radomira Đuričkovića.

On se nije želio izjašnjavati na sumnje tužilaštva da je učestvovao u ubistvu Đuričkovića i likvidaciji Miodraga Kruščića, kao i za članstvo u kriminalnoj grupi odgovornoj za ranjavanje novinarke Olivere Lakić.

Milošević je bio izričit u tvrdnji da nema veze ni sa jednim od navedenih krivičnih djela, pojašnjavajući da se na Kosovu krio kako bi izbjegao izdržavanje zatvorske kazne na koju je osuđen zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.