Milošević u samici i pod video-nadzorom

Milošević u samici i pod video-nadzorom

Zatvorske vlasti smjestile su Maria Miloševića (38) u samicu Kazneno-popravnog doma, koja je obezbijeđena i video-nadzorom.

To je “Vijestima” rekao sagovornik Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, objašnjavajući da je u Milošević u posebnom, disciplinskom odjeljenju u kom su pojačane mjere bezbjednosti.

U tom dijelu Milošević će robijati petomjesečnu kaznu na koju je osuđen zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Milošević je prije par dana iz kosovskog zatvora izručen Crnoj Gori koja ga je potraživala radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog više krivičnih djela i krivičnog djela – teško ubistvo.

Miloševića su crnogorske vlasti međunarodnom potjernicom najprije potraživale zbog osnovane sumnje da je sa Igorom Mašanovićem i Vukotom Vujačićem, učestvovao u ubistvu Radomira Đuričkovića na Cetinju, 10. oktobra 2016.

Tridesetosmogodišnjak je potom osumnjičen da je direktni izvršilac ubistva Miodraga Kruščića u Podgorici i da je taj zločin počinio kao član kriminalne organizacije Filipa Bešovića, koja je odgovorna i za ranjavanje novinarke Vijesti Olivere Lakić.

Milošević je uhapšen sredinom jula prošle godine na Kosovu, po potjernici Interpola Podgorica. Tada je iz crnogorske policije saopšteno da je on lišen slobode zahvaljujući zajedničkoj akciji dvaju policija.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *