Milošević ofanzivno i na Old Trafordu

Milošević ofanzivno i na Old Trafordu

Kako u Humskoj – tako i na Old Trafordu. Makar kad je početni raspored Partizanovih fudbalera u pitanju.

Jedino što bi crno-beli voljeli da rezultat bude različit, da iz Engleske, ako mogu, donesu bar bod.

Najveća zagonetka među pristalicama Parnog valjka uoči gostovanja Mančester junajtedu (četvrtak, 21 čas, RTS 1, TV Arenasport 1) oličena je kroz dilemu da će Savo Milošević biti jednako ofanzivan kao prije dvije sedmice ili će, pošto gostuje na jednom od najpoznatijih svetskih stadiona, malo da se zatvori.

Kakav mu je plan šef struke srpskog tima nije želio da otkrije dan pred meča, ali sve ukazuje da je ostao dosledan sebi i da će prepisati startnih 11 iz susreta na Topčiderskom brdu (0:1).

To znači da je Sejduba Suma zadržao mjesto u ekipi i da će na njega pasti najveći teret osmišljavanja kako da se dođe u priliku da se ugrozi gol Junajteda, što je glavna opsesija crno-belih.

Samim tim, čim je Gvinejac ostao na mjestu „desetke“, Bibras Natho će biti parnjak Saši Zdjelaru na pozicijima zadnjih veznih.

Posledica je ostanak na klupi Aleksandra Šćekića, iako dio navijača smatra da bi za utakmicu ovakvog tipa, gdje se očekuje da Mančester bude ofanzivniji nego u prvom meču, više koristio reprezentativac Crne Gore.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *