Milosavljević odlazi iz Unikahe posle serije povreda

0

Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević posle četiri godine napušta Unikahu. Kako prenose lokalni mediji klub i igrač su šest meseci prije isteka ugovora blizu dogovora o sporazumnom raskidu saradnje što je doduše bilo i očekivano s obzirom na to da Milosavljević već godinu i po dana nije odigrao meč za ekipu.

Povrede su ga prosto unakazile prethodnih 18 mjeseci. Sve je počelo kada mu je pred Mundobasket u Kini, tokom pripremnom meča sa Turskom u Atini, 16. avgusta 2019. godine, stradalo koljeno, tek što je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Unikahom.

Ispostavilo se nažalost da je to bio samo početak problema. Podvrgnut je operaciji kod specijaliste u Austriji, počeo proves oporavka u Beogradu, ali je onda utvrđeno da mu se pojavio problem sa meniskusom i na drugom, desnom kolenu. I kad je to trebalo da se riješi Milosavljević je zbog korone bio zaključan tri mjeseca u sobi.

Novembra 2020. je počeo da trenira sa ekipom, ali bez kontakta, samo da bi se sredinom decembra javio novi problem i opet odložio njegov povratak na teren. Sada je navodno i taj trenutak blizu, ali za Unikahu je već kasno.

Rastanak bi u narednim danima trebalo da bude i ozvaničen.

(Mozzartsport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.