Milojević ostaje na klupi Zvezde

0

Prije nekoliko dana je saopštio da neće ostajati, samo da bi ostajao. Vladan Milojević je, po svemu sudeći, našao motiv i razloge da nastavi posao u Crvenoj zvezdi.
Trener beogradskog kluba produžiće ugovor na još dvije godine, objavio je danas šampion Srbije.
“Lijepe vesti stižu za sve navijače Crvene zvezde koji su s nestrpljenjem očekivali epilog razgovora šefa struke Vladana Milojevića i uprave kluba”, navodi se u saopštenju.
Milojević je ljetos preuzeo Crvenu zvezdu i potpisao ugovor do kraja sezone, a prethodnih mjeseci se često postavljalo pitanje da li će ostati i naredne u klubu.
Kako je objavljeno, postignut je dogovor o produžetku saradnje, a zvanična “promocija” biće održana sljedeće nedjelje.
“Tako će Crvena zvezda i Vladan Milojević pokušati da nastave započeto u aktuelnoj sezoni, i nadamo se uspješno sarađivati i narednih godina”, dodaje se u saopštenju.
Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić rekao je da je dogovorom o produžetku ugovora s trenerom Vladanom Milojevićem završen veliki posao.
“Ovim potezom donijeli smo stabilnost klubu na svim nivoima. Pred nama je stvaranje novog šampionskog tima sa starim trenerom, što je izuzetno značajno”, naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj novinarima.
Milojević je osvojio titulu šampiona Srbije sa Zvezdom, dok je u Ligi Evropa stigao do šesnaestine finala.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.