Miljanić: Šokirani smo presudom Osnovnog suda u Kotoru, nastojaćemo da odgovorimo radi li se o korupciji ili neznanju

2

Iz koalicije Crno na bijelo reagovali su povodom presude Osnovnog suda u Kotoru kojom je maloljetnik, koji je 11. jula u budvanskom akvatorijumu jahtom usmrtio Maju Šljivačanin (31) i povrijedio Vladana Stanišića (36), osuđen na 120 sati društveno korisnog rada i pojačan nadzor socijalne službe.

,,Šokirani smo presudom Osnovnog suda u Kotoru, kojom se maloljetni M.S. osuđuje na 120 sati društveno korisnog rada i vaspitni nadzor, kao da je uhvaćen u sitnoj krađi u prodavnici, a ne vinovnik nesreće koja je odnijela jedan mladi život”, saopštio je Zoran Miljanić, iz ove koalicije.

Kako je istakao, Crnoj Gori treba pravosuđe koje će da kažnjava po zakonu, kako se ovakve nesreće, izazvane bahatošću privilegovane klase ne bi ponavljale. ,,Crno na bijelo se pridružuje protestima porodice Šljivančanin i kaže da će pod njenim budnim okom i okom nove koalicione vlasti, biti sve sudije i tužioci i ostali istražni organi zbog čijih grešaka Crna Gora nije zemlja pravde”, navodi Miljanić.

On napominje da će iz koalicije Crno na bijelo nastojati da odgovore šta je po srijedi u ovom slučaju: ,,Da li se radi o korupciji ili o neznanju? Istrajaćemo sigurno da odgovorimo na ovo pitanje, ali i na pitanja svih pojedinačnih slučajeva u kojima se krivica, i to sa ovako tragičnim posljedicama, prikriva. U Crnoj Gori mora vladati pravo da se ne bi tolerisale i prikrivale ovakve tragedije”, zaključio je Miljanić. 

2 Comments
  1. Vasò komentariše

    Ojebine iz nazovi novu vlast bi dijete odma pod nož, pih četnikklerofasist ološ

    1
    14
  2. Crnogorac komentariše

    Ovdje je dobro potplacen vjestak ,kojem cim je stavljena koverta u dzep momentalno mjenja nalaz.njega treba objesit za vrat.A gospodina sudiju Pavicevica koji je takoodje stavio kovertu u dzep treba objesit za muda.I to obavit u prisustvu gradjana na sred ulaza u stari grad Kotor.Tako da im kolege dobro zapamte sto se desilo zbog koverte.Da im nikad ne padne na pamet nesto slicno.Stide li se ova dva bica,da li oni imaju djecu i cemu se nadaju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.