Milivoje Katnić radi sa Draganom Đilasom: Peru Velju Nevolju, a napadaju Vučića!

4

Gdje ja stadoh, ti produži, šta izmislih, ti prenesi… Ovako, otprilike, izgleda saradnja i šurovanje specijalnog tužioca Crne Gore Milivoja Katnića (inače jednog od najodanijih ljudi Mila Đukanovića) i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Naime, ono što Katnić izmisli, Đilasov portal Direktno odmah plasira kao udarnu vijest.

Ne bi to ni bilo toliko strašno da se u ovom slučaju tandem Katnić-Đilas nije ustremio na vlast u Srbiji (čitaj Aleksandra Vučića), i to tako što je pokušao da vođu kriminalnog ganga Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja predstavi kao mučenika kog su srpske službe poslale u Crnu Goru da bi tamo bio likvidiran.

– Bezbjednosne strukture Srbije poslale su Veljka Belivuka u Crnu Goru, gde je bilo organizovano njegovo ubistvo – doslovno je rekao specijalni tužilac Katnić, gostujući na javnom servisu te zemlje.

Kako je odmah preneo Đilasov portal, Katnić je rekao da je planirana likvidacija Belivuka u Crnoj Gori krajem januara, ali da je ona spriječena zahvaljujući saradnji tužilaštava i policija Srbije i Crne Gore. Naglasio je da ne misli da je vlast u Srbiji poslala Belivuka da bude ubijen, već da su to uradile bezbjednosne službe, ali nije dalje precizirao na šta misli. Katnić je rekao da je, osim Belivukove, spriječeno još nekoliko likvidacija vođa klanova, kako “škaljarskog” tako i “kavačkog”.

– Nekima je žao i jako su ljuti na nas što nije došlo do tih pogibija jer bi onda lakše eliminisali glavnog specijalnog tužioca, rekli da ne radi svoj posao ni specijalno policijsko odeljenje ni sektor za borbu protiv organizovanog kriminala – naveo je Katnić gostujući u emisiji “Teleskopija” na RTV Crne Gore.

On se zapitao kako je Belivuk uspio da prođe kontrolu policije na beogradskom aerodromu.

– Zašto je takva jedna struktura, za koju kažu da je porasla do nivoa onih koji su likvidirali Zorana Đinđića, “zemunskog klana”, i ako su imali sve te dokaze, zašto je on prošao kao Serdar Šćepan preko beogradskog aerodroma? Zašto je došao u Crnu Goru? Zato da bi ovde bio ubijen, je li? Pa do kad oni misle to? – upitao je Katnić.

Tužilac jedino nije objasnio kako su to srpske službe, navodno, uspjele da organizuju da vođa “kavačkog klana” Radoje Zvicer ima slavu baš na Svetog Jovana, 20. januara, pa da Belivuk upravo na taj datum ode u Crnu Goru. Nije objasnio ni otkud Belivuku i njegovoj ekipi snajpersko oružje niti zašta je trebalo da bude upotrebljeno.

Izvor: Republika.rs

4 Comments
 1. Bosko komentariše

  Kakve gluposti pisete.
  Velja je Vucicev igrac. On ga je stvorio i uklonio.
  Kao Katnica Lomi.
  O cemu vi pisete?!
  Niste normalni.

  7
  3
 2. ja lično komentariše

  Kako vas nije sramota da pišete ove glupost? Df=Sns= nesreća CG

  1
  5
 3. t-rex komentariše

  Jel vam sad jasno zašto Krivokapić drži Katnića?Isto su društvo kod Đilasa.

  5
  3
 4. Kosta komentariše

  Zalosno sto je i Krivokapic u istoj ekipi napada na rukovodstvo Srbije
  Zato nistavilo kada prima donaciju iz Srbije nece da se makar lazno zahvali predsedniku Srbije
  Time pokazuje kolika je bitanga nesposobna

  3
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.