Miličković: UDBA izvršila diverziju na DIK

0

Predsjednički kandidat Vasilije Miličković rekao je da nijedan potpis podrške na listama koje je predao Državnoj izbornoj komisiji (DIK) nije falsifikovan.
Na pitanje novinara kako objašnjava da je aplikacija DIK-a pokazala da su ga podržali ljudi koji to nijesu učinili i da su njihovi lični podaci falsifikovani, Miličković je kazalo da se to “otkriveno naknadno”.
“To je otkriveno naknadnom pameću, jednom diverzijom. UDBA je izvršila diverziju na DIK”, rekao je Miličković.
Kako je naveo, onog dana kada je dobio rješenje da mi je primljena kandidatura, nastala je “medijska haranga u organizaciji CDT-a, Milice Kovačević i Dragana Koprivice, TV Vijesti, a u drugoj fazi i DIK-a”.
“Umjesto da Milica plaši narod, zajedno sa Koprivicom, morala je na TV da bude precizna, da kaže kako se zovu ti ljudi, koje ime i prezime imaju, i da kažu kako znaju da su oni na mom spisku”, kazao je Miličković.
On tvrdi da je CDT lažno obavještavao javnost govoreći da je “pola Podgorice usijalo njihove telefone”.
“Vrši se pritisak, u svim informativnim emisijama TV Vijesti se daju Milica i Koprivica. Uključuje se i DIK i objašnjava da oni nemaju pravo da izađu u susret ni toj TV, ni CDT-u, zato što je to propis i zakon, i zato što je DIK zadužen isključivo da prihvata i kontroliše”, naveo je Miličković.
Prema njegovim riječima, da je DIK ostao dosljedan da radi svoj posao po zakonu, “ovi igrači bi morali da pričaju istinu”.
“Oni su izmišljali, naručeni, oni su Vladina organizacija”, dodao je Miličković.
(vijesti.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.