Miličković pisao tužiocu: Uhapsite premijera Markovića zbog pljačke ili mene zbog klevete!

0

Vaše obavještenje od 25. marta da ste moje “otvoreno pismo” od 7. februara dostavili osnovnom tužiocu u Nikšiću, doživio sam kao bježanje od “vrućeg krompira”, po starom dobrom maniru prebacanje odgovornosti na drugoga ili vam se iznos od 80 miliona evra koji je opljačkan od strane braće Đukanović a u režiji premijera Duška Markovića čini malim da bi ste se vi sa time bavili, stoji u otvorenom pismu Vasilija Miličkovića upućenog tužiocu Veselinu Vučkoviću.

“Vučkoviću, za razliku od vas koleginica Stojanka Radović iz specijalnog tužilaštva je u pisanoj formi na to “otvoreno pismo” kazala da ona nakon iscrpnog ispitivanja nije našla
elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, čime je direktno priznala da se nalazi na platnom spisku organizovanog kriminala. Zajedničko za vas Vučkoviću i za koleginicu Radović je da ste obadvoje žestoko zažmurili na moju krivičnu prijavu za isti slučaj zavedenu u vaše odaje 23. januara protiv premijera Duška Markovića, ministrice Dragice Sekulić i drugih i NN lica navedenih u prijavi ili ste ju zaključali u devet jama.

Po ovoj krivičnoj prijavi za organizovani kriminal u režiji premijera Duška Markovića, sam pozvao vaše starješine Milivoja Katnića i Ivicu Stankovića, da otvore izviđaj, postupe po krivičnoj prijavi-rade svoj posao, da uhapse premijera i druga odgovorna lica ili da uhapse mene kao podnosioca prijave zbog “laži i kleveta”. Na moju i žalost gradjana vaše se starješine Katnić i Stanković nijesu smjeli pojaviti i pored činjenice da sam ih tri dana ranije pismeno pozvao da pred medijima kažu zašto ne rade svoj posao.

Vučkoviću, ovakvim činjenjem vas i vaših kolega tužilaca ste sahranili vladavinu prava u Crnoj Gori, vi ste glavni krivci sto se svake subote protestvuje ulicama Podgorice i ispred vašeg Tužilaštva tražeći ostavke između ostalih Katnića i Stankovića kao najodgovornijih, sa opasnošću da se ti protesti izrode u neki incident za šta bi ste vi bili direktni krivci.

Zato moj odgovor činim otvorenim i poslednji poziv da uhapsite premijera Markovića kao organizatora kriminalne grupe zbog pljačke 80 miliona evra državnih resursa ili mene zbog klevete, jer sam svjestan odgovornosti za eventualno iznošenje neistina za visoke starješine najviših državnih organa, stoji u pismu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.