Miličić: Vuko Todorović je najbolje pokazao šta za nas iz Nove srpske demokratije znači odgovornost u poštovanju koalicionog sporazuma

0

Jučerašnjom odlukom da podnese ostavku na mjesto predsjednika Opštine Berane, Vuko Todorović je najbolje pokazao šta za nas iz Nove srpske demokratije znači odgovornost u poštovanju koalicionog sporazuma, kazao je portparol Nove srpske demokratije Mirko Miličić.

“Izuzetno smo ponosni na Vuka Todorovića i rezultate koje je postigao tokom prethodne dvije godine, jer je pokazao kako se domaćinski upravlja jednom opštinom, poštujući sve različitosti mišljenja koje u njoj postoje i izlazeći u susret njenim građanima. Podnošenjem ostavke, Vuko Todorović je pokazao kako to jedan odgovorni srpski političar poštuje koalicioni sporazum, koji je na koncu i postignut zbog što boljeg ispunjavanja interesa, volje i potreba građana, a ne bilo kakvih stranačkih ili ličnih materijalnih koristi”, kazao je Miličić.

Pozivao i preostalu dvojicu kolega iz koalicije Za budućnost Berana da se na isti način odnesu prema koalicionim obavezama i da se u najskorijem vremenu izaberu novi predsjednik Skupštine i Opštine Berane.

“To je jedini ispravan put jer omogućava nastavak započetih i kandidovanih kapitalnih projekata koji za cilj imaju poboljšanje životnog standarda građana Berana, jer da bi se isti realizovali, neophodno je da vlast u toj Opštini traje pun mandat. Nemamo sumnje da će Vuko Todorović svoju novu funkciju predsjednika Skupštine Opštine obavljati podjednako uspješno kao što je to do sada činio na funkciji predsjednika i da će rad tamošnjeg parlamenta podići na novi nivo”, poručuje u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.